UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бе па и ти што толку при срце си го фати ова, ко за Дортмунд да навиваш. :cautious:
Оууу заборавив, Бундес Лига - еден за сите, сите за еден.

Дортмунд дај боже да испаднат од групава,тоа ќе биде најголемо олеснување за Баерн у ЛШ-E толку ми е стало за Дортмунд!!

А тоа што ни се најголеми ривали у Германија и што не плескаа поише пати не ме спречува да напишам и да им ја признаам добрата игра...Кога нешто е добро,е добро па колку и да ме нервира...

Пример и вие кога ќе развиете добра игра,ќе сум тука за да признаам и да го поздравам тоа како и порано што сум го праел.Ривалството или конкуренцијата со некого не треба да те праи дибек и да негираш све што праи ривалот иако знаеш дека нешто од тоа е добро...Затоа е спорт сето ова,и постои нешто што се вика спортски дух.

Плејмејкерот на Барселона Чави Ернандес постави нов рекорд во Лигата на Шампионите. Шпанскиот репрезентативец од синоќа стана фудбалер со најмногу остварени победи во елитното европско натпреварување.

33-годишниот фудбалер синоќа на „Камп Ноу“ го одигра својот 134. натпревар во Лигата на Шампионите, а победата на Барселона со 3:1 над Милан за него всушност беше 80. успех во најпрестижното европско фудбалско натпреварување.

Досегашниот рекорд го држеше уште еден Шпанец, легендата на Реал (Мадрид) Раул Гонзалес. Тој има 79 победи во 142 натпревари во Лигата на шампионите.

:pos: :pos:
Ај Робен знае да падне ко снајпер да го погодил ама да кажеш дека Рибери, Милер па и Шакири дуел да не издржат незнам стварно.
Добро можеби така ти се виде кога игравме со вас сепак вие сте физички ептен спремна екипа што мораше Конте да менува летото во физичките припреми зашто ептен бевте физички јаки и да дадете фора на другите, Минатата сезона после 60та минута Баерн снема душа додек вие 90 минути трчашете како луди.
Не се они пичиња ваште бекови се мажеги ко што викат беровци затоа така ти се причинува дека се слаби.

E да ми извиниш, пичето Рибери нон стоп паѓаше , не можеше дуел да издржи, јас за спремноста и за трчањето будала сум да кажам дека не трчаа Баерн, али крилата не ви можеа физички контакт да издржат со каде каде појаките Киелини, Барзаљи и остали наши...

E да ми извиниш, пичето Рибери нон стоп паѓаше , не можеше дуел да издржи, јас за спремноста и за трчањето будала сум да кажам дека не трчаа Баерн, али крилата не ви можеа физички контакт да издржат со каде каде појаките Киелини, Барзаљи и остали наши...

Плус, почитта која ја имав кон плашилото за гаврани-Рибери како фудбалер, исчезна со подлиот старт над Видал за кој заслужи 2 години затвор а не доби ни жолт картон. Таков старт може да направи само гомно од човек.

Нема ништо против тимовите, али имам против играчите пичкици, да не ги наведувам сите ги знаеме кои се ...

Абе што да речем ѕверови се :pos: :pos:
Успеаа да ги задржат нашите крила :pos:
Да не беа тие ќе изгубивте со 2:0 или 3:0.

Сериозно која утакмица вие гледавте ?

Franck+Ribery+of+Bayern+Munich+is+closed+down+by+Leonardo+Bonucci+and+Federico+Peluso+of+Juventus.jpg

ribery_58383400.jpg

images

000_DV1455049.jpg

165267577.0_standard_352.0.jpg

franck-ribery-arturo-vidal-514.jpg

Рибери ако е пиче тогаш Видал, Погба и Киелини стварно не знам што се.

^ Не е Рибери пиче туку гомно. Да стартуваш на колега, кој од истата професија го заработува лебот, со намера да му скршиш нога, не може да си ништо повеќе од гомно!!!

Абе што да речем ѕверови се :pos: :pos:
Успеаа да ги задржат нашите крила :pos:
Да не беа тие ќе изгубивте со 2:0 или 3:0.

Сериозно која утакмица вие гледавте ?

Aбе вие глупи сте или што? За дриблањето и поминувањето не правам муабет зошто инферниорни бевте, но кога ќе ја пуштеше пичето напред топката и кога Киелини или Барзаљи ќе ги заградеа вашите, тогаш пичињата паѓаа а судијата фаул свиреше.. Е тоа ме курчеше
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 00:50 ---
бевме*

Да кажеш дека Рибери е пичка и дека на секој дуел паѓа како пиче, треба да си мрднат у тоа главата малце. :tapp:

^ Не е Рибери пиче туку гомно. Да стартуваш на колега, кој од истата професија го заработува лебот, со намера да му скршиш нога, не може да си ништо повеќе од гомно!!!

Друже ај да бидеме искрени, знаеме дека многу удари добија Рибери и Манџукиќ од вашите , а дека знае Рибери да врати знае, но и дека имал таква намера како што кажуваш ти е глупаво да збориме. Мислам смешно е.

Aбе вие глупи сте или што? За дриблањето и поминувањето не правам муабет зошто инферниорни бевте, но кога ќе ја пуштеше пичето напред топката и кога Киелини или Барзаљи ќе ги заградеа вашите, тогаш пичињата паѓаа а судијата фаул свиреше.. Е тоа ме курчеше
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 00:50 ---
бевме*

Зарем не сфати тој ни беше тактиката. Тука ве заебавме.

Друже ај да бидеме искрени, знаеме дека многу удари добија Рибери и Манџукиќ од вашите , а дека знае Рибери да врати знае, но и дека имал таква намера како што кажуваш ти е глупаво да збориме. Мислам смешно е.

Па како немал намера кога го удира Видал секунда-две откога овој се ослободува од топката, подмолно кога не гледа судијата? Не дека евентуален црвен картон нешто ќе сменел во двомечот (исходот не го доведувам во прашање), туку муабетот ми е дека Рибери во моите очи падна на ниво на гомно и дури подоле од тоа, иако го почитував како фудбалер. Играчите на Јуве можеби се груби ама никогаш не удирале подмолно со цел да го повредат противникот, со исклучок на Монтеро на времето:)

Па како немал намера кога го удира Видал секунда-две откога овој се ослободува од топката, подмолно кога не гледа судијата? Не дека евентуален црвен картон нешто ќе сменел во двомечот (исходот не го доведувам во прашање), туку муабетот ми е дека Рибери во моите очи падна на ниво на гомно и дури подоле од тоа, иако го почитував како фудбалер. Играчите на Јуве можеби се груби ама никогаш не удирале подмолно со цел да го повредат противникот, со исклучок на Монтеро на времето:)

ЏОРЏО КИЕЛИНИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom