Џ
Џонтра Волта
Гостин
^ 
Oд Рибери и Пепе би се одбил.

Oд Рибери и Пепе би се одбил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе па и ти што толку при срце си го фати ова, ко за Дортмунд да навиваш.
Оууу заборавив, Бундес Лига - еден за сите, сите за еден.
![]()
Ај Робен знае да падне ко снајпер да го погодил ама да кажеш дека Рибери, Милер па и Шакири дуел да не издржат незнам стварно.
Добро можеби така ти се виде кога игравме со вас сепак вие сте физички ептен спремна екипа што мораше Конте да менува летото во физичките припреми зашто ептен бевте физички јаки и да дадете фора на другите, Минатата сезона после 60та минута Баерн снема душа додек вие 90 минути трчашете како луди.
Не се они пичиња ваште бекови се мажеги ко што викат беровци затоа така ти се причинува дека се слаби.
E да ми извиниш, пичето Рибери нон стоп паѓаше , не можеше дуел да издржи, јас за спремноста и за трчањето будала сум да кажам дека не трчаа Баерн, али крилата не ви можеа физички контакт да издржат со каде каде појаките Киелини, Барзаљи и остали наши...
E да ми извиниш, пичето Рибери нон стоп паѓаше , не можеше дуел да издржи, јас за спремноста и за трчањето будала сум да кажам дека не трчаа Баерн, али крилата не ви можеа физички контакт да издржат со каде каде појаките Киелини, Барзаљи и остали наши...
Абе што да речем ѕверови се![]()
Успеаа да ги задржат нашите крила
Да не беа тие ќе изгубивте со 2:0 или 3:0.
Сериозно која утакмица вие гледавте ?
^ Не е Рибери пиче туку гомно. Да стартуваш на колега, кој од истата професија го заработува лебот, со намера да му скршиш нога, не може да си ништо повеќе од гомно!!!
Aбе вие глупи сте или што? За дриблањето и поминувањето не правам муабет зошто инферниорни бевте, но кога ќе ја пуштеше пичето напред топката и кога Киелини или Барзаљи ќе ги заградеа вашите, тогаш пичињата паѓаа а судијата фаул свиреше.. Е тоа ме курчеше
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 00:50 ---
бевме*
Друже ај да бидеме искрени, знаеме дека многу удари добија Рибери и Манџукиќ од вашите , а дека знае Рибери да врати знае, но и дека имал таква намера како што кажуваш ти е глупаво да збориме. Мислам смешно е.
Па како немал намера кога го удира Видал секунда-две откога овој се ослободува од топката, подмолно кога не гледа судијата? Не дека евентуален црвен картон нешто ќе сменел во двомечот (исходот не го доведувам во прашање), туку муабетот ми е дека Рибери во моите очи падна на ниво на гомно и дури подоле од тоа, иако го почитував како фудбалер. Играчите на Јуве можеби се груби ама никогаш не удирале подмолно со цел да го повредат противникот, со исклучок на Монтеро на времето![]()