UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a4dzIca.jpg

Исечено оти од другите срам ме фаќа. :D

Ама вареше грав до 60та минута и сеа коа тепавте се опушти...а никој немате гз унапред да напишете...

Ја се дрзнувам да напишам унапред,па сеа имаш материјал да ме пердашиш демек.

Али ако добро го прочита последниот мој пост напишав дека изигравте одлично у второто полувреме поготово после голот...За првото полувреме уште мислам дека беше мувла од ваша страна и Дортмунд се сами криви што тоа не го искористија ама ако им е....

Ај врати се наназад 3-4 страни да видиш дека имало газ
Второ полувреме имавме барем 2-3 добри шанси, плус тоа можеше да е пенал од Вајденфелер

Инаку Клоп со ала Мурињо фори нека оди сега дома и нека слуша некој оркестар како свири, а кај и да е ќе може да почне и тенис да игра (ако стасаат толку далеку).

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Kloppo kako na revijalen natprevar e.Si se smee,si se zafrkava ,abe prava zabava natprevarov.

Weidenfeller samo protiv Baern brani,toa ke go dokaze na 23.Inaku vrska nema.

Се заебаваш за Вајденфелер???

Лани цела сезона вадеше тешки топки, против Малага двајцата со Кабаљеро се здивија, на реваншот против Реал бранеше ко луд итн.

А и ако ти е заклучоков само за денес пак нема веза пошто не е он крив шо Сократис скока ко пичуре. По голот му извади зицер на Ремзи, па уште еден на Жиру и имаше уште по некија мала интервенција.

Као прво не сум дете. Ако некој со 24 години го сметаш за дете, незнам шо да кажам.
Второ, треба да се опраиш и да не какаш против Барселона само затоа што 3 години беа на тронот. Еј човече кој муабет го тераш, Барса го победила Милан со гол од непостоечки пенал и несвирнат офсајд. :facepalm:
Да беше некој тим што може да им парира на Барса у моментов, ќе разберев. Вака не можам. Стварно неможам.
Чабе ти се годините 24 ...кога мозокот ти застанал на 14...

Шала на страна Вајденфелер јак голман, Арсенал предобар за Дортмунд, Јунајтед ФОРЕВЕР:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom