stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706

Исечено оти од другите срам ме фаќа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mилан не ни успеале гол да постигнат.![]()
Ама вареше грав до 60та минута и сеа коа тепавте се опушти...а никој немате гз унапред да напишете...
Ја се дрзнувам да напишам унапред,па сеа имаш материјал да ме пердашиш демек.
Али ако добро го прочита последниот мој пост напишав дека изигравте одлично у второто полувреме поготово после голот...За првото полувреме уште мислам дека беше мувла од ваша страна и Дортмунд се сами криви што тоа не го искористија ама ако им е....
Kloppo kako na revijalen natprevar e.Si se smee,si se zafrkava ,abe prava zabava natprevarov.
Weidenfeller samo protiv Baern brani,toa ke go dokaze na 23.Inaku vrska nema.
Чабе ти се годините 24 ...кога мозокот ти застанал на 14...Као прво не сум дете. Ако некој со 24 години го сметаш за дете, незнам шо да кажам.
Второ, треба да се опраиш и да не какаш против Барселона само затоа што 3 години беа на тронот. Еј човече кој муабет го тераш, Барса го победила Милан со гол од непостоечки пенал и несвирнат офсајд.
Да беше некој тим што може да им парира на Барса у моментов, ќе разберев. Вака не можам. Стварно неможам.
Дај не почнувај. Има многу исфрустрирани момци овде. Голем беше Милан едно време. Има доста фанови.
Чабе ти се годините 24 ...кога мозокот ти застанал на 14...
Pa dodeka ja stignete goleminata na milan vi treba mnogu poveke od penali