UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_mvv1lfWBxs1qjexqoo1_500.gif

:cuc:

Стварно само на тоа мислам:tapp:,опрај се дете дур не ти е касно.А тоа коа ве рендавме у групи,ко ви играше Ривалдо тоа е друг муабет,ама ај сеа да не отвараме стари рани.

Као прво не сум дете. Ако некој со 24 години го сметаш за дете, незнам шо да кажам.
Второ, треба да се опраиш и да не какаш против Барселона само затоа што 3 години беа на тронот. Еј човече кој муабет го тераш, Барса го победила Милан со гол од непостоечки пенал и несвирнат офсајд. :facepalm:
Да беше некој тим што може да им парира на Барса у моментов, ќе разберев. Вака не можам. Стварно неможам.

слободен си
Дортмунд како тепа во Лондон?

Ама вареше грав до 60та минута и сеа коа тепавте се опушти...а никој немате гз унапред да напишете...

Ја се дрзнувам да напишам унапред,па сеа имаш материјал да ме пердашиш демек.

Али ако добро го прочита последниот мој пост напишав дека изигравте одлично у второто полувреме поготово после голот...За првото полувреме уште мислам дека беше мувла од ваша страна и Дортмунд се сами криви што тоа не го искористија ама ако им е....

Као прво не сум дете. Ако некој со 24 години го сметаш за дете, незнам шо да кажам.
Второ, треба да се опраиш и да не какаш против Барселона само затоа што 3 години беа на тронот. Еј човече кој муабет го тераш, Барса го победила Милан со гол од непостоечки пенал и несвирнат офсајд. :facepalm:

Па шо не е јасно тука ко така беше?
А ако стварно имаш 24 години, тогаш лоши вести имаме за тебе....

Ako ne primeti taktika ovoj natprevar togas izgleda fudbalot go sfakjas samo kako show kade sto 22ca trcaat po topkata. So ovaa taktika i barsa kje go jadese pred nekoja godina ako ne bese crveniot na van persi. Vo prvo se izigra dosta defanzivno kade sepak imase nekoi mali propusti vo odbranata i dortmund napravi edna ili dve poseriozni sansi. Vekje posle 60ta dortmund se izmori i mozese da primi uste eden posle a ne mozese da napravi nisto vo napad. Na kraj smetajki gi sansite a ne posedot nereseno kje bese najfer rezultat ama i prvata nereseno kje besr najfer pa nie izgubivme. Toa e toa, sea neka gi tepaat arsenal i dortmund i dvete sto im ostanuvaat i da ideme i nie i oni dalje.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Па ако ги прочита убаво сите мои постови,а поготово последниот незнам што не ти беше јасно кога скоро истото и ја го напишав...

Првото полувреме ви беше слабо,офанзивна ништо и Дортмунд се сами криви што не искористија...У второто друга слика,поготово после голот.

Не ме сфаќај погрешно,уште не сум убеден у шампионски потенцијал на Арсенал како екипа,но перформансот од второто полувреме говори позитивно барем денеска.

Се молат сите членови да ги разберат разочараноста и фрустрациите на навивачите на Милан по поразов, сепак натпреварите против Барса им се хајлајт, врв на секоја сезона. Затоа да бидеме човечни и да не им замериме многу.

Се враќаме во 45та.Поздрав од Черчил и Сталин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom