Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.875
- Поени од реакции
- 23.332
Ми се причини или стварно Видевски рече "Дарко Панчев е заменет во екипата на Наполи, во 66та минута."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да го изеде судијата? Ама и за Вајденфеллер не си во право, од една утакмица судиш а заборави последните 3-4 години на кое ниво играше па и уште игра.
Честитки до Арсенал, многу паметно изиграа денес, баш како што треба против Дортмунд.
Добар си.А ја коа зборев уште прошлиот пат дека неможат со Дортмунд ми се сипаа овдека...сеа пак нигде ги нема...
Аман па ти сега секој си има мислејне своје, далеку од лоша беше ама можеби сум веќе навикнат на друга брзина затоа така ми се чинеше. Не сфаќај одма лично.
Кој е мажот шо фати ова коло ?![]()
Алоо дечко дали се слушаш што збориш бе?немој бе гледаш ти се смеаат.Ако е некој тим јак нека си победи бе,бес непостоечки пенали,бес голови од офсај и крај.А колу му е силата на Милан и дали може да им се спротистави на Барса тоа е друг муабет.ама недај боже да им свирнее ваков пенал на Милан ,е тогаш ќе рикаше овде ко магаре,Затоа размисли пред да напишеш нешто.
Иначе еден многу битен момент е шо ни Абате не се бунеше за пеналот шо му го свиреа, ама битно вие од грдиве камери повеќе знаете...
Атлетико бушат!
Добар си.
Кралу не си за во фудбал.
Стварно само на тоа мисламПриметувам фан си на Манчестер Ј. и ги разбирам фрустрациите кои ги имаш од Барселона после две изгубени финалиња, ама дај опрај се малце. Барселона го победила Милан со помош на судиите. Се читаш ли што пишуваш? Срамота е.