Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ти слабо си интелегентен или тренираш ? каква врска има тоа што го збориме со Нани, со реал и со тоа дека барселона не треба група да помине? збориме за натпреварот сеа што се игра...
И Чакир да им суди и да е наклонет кон Милан, Милан е премал за Барселона у моментов. Каде бе со Мунтари и Бирса.
Што ти е смешно ? пенал непостоечки и гол од офсајд...тоа ти е смешното?Чоекот на кој што му одговорив отвори дебата УЕФА мафија. А за натрпеваров сеа шо се игра е смешно да се дискутира.
Одлична тактика на Арсенал, само така се игра против Дортмунд. Сега јес да имаат среќа ама тактиката е на место.
доста беЕ која е тактика жити се,дообјасни ја....молиш да не примиш гол и чекаш на бош момент да дадеш...??
Е која е тактика жити се,дообјасни ја....молиш да не примиш гол и чекаш на бош момент да дадеш...??
И Чакир да им суди и да е наклонет кон Милан, Милан е премал за Барселона у моментов. Каде бе со Мунтари и Бирса.
Што ти е смешно ? пенал непостоечки и гол од офсајд...тоа ти е смешното?
Е која е тактика жити се,дообјасни ја....молиш да не примиш гол и чекаш на бош момент да дадеш...??
Па сигурно тоа е подобро отколку да се подотворат и да примат гол. Не дека нешто којзнае шо играат, ама вадат максимум од тие можности, и покажуваат дека можат да бидат незгодни на гости.Е која е тактика жити се,дообјасни ја....молиш да не примиш гол и чекаш на бош момент да дадеш...??