UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја па сс кој памет уплати Арсенал Наполи x и само на тој падна, да ти ебем жабари везе да се немало.

Atletico imaa ubava ideja za vtoriot gol, i ja realiziraa ali od cist ofsajd, sve bese dobro izvedeno, i zavrsnicata ebenje, ali ofsajd koj sudijata morase da go vidi, lokum za nego, mrtva igra ebago ...

A za Milan, ne go vidov ubavo penalot, ali sramota e be ovoj Baloteli da zacepue fanovi na Ajaks, so gol od ko sto gleam tuka, somnitelen penal i toa za izramnuvanje, mada ovoj bod ke im zavrsi izgleda dosta rabota u bitkata za vtoroto mesto so ajaks i celtic i golema e verojatnosta i da e klucen vo istata.

Пандев сеа со фризурчево сите пички у Неапол ќе ги собере !
Пандев сакам твое дете :icon_mrgr:

Atletico imaa ubava ideja za vtoriot gol, i ja realiziraa ali od cist ofsajd, sve bese dobro izvedeno, i zavrsnicata ebenje, ali ofsajd koj sudijata morase da go vidi, lokum za nego, mrtva igra ebago ...

A za Milan, ne go vidov ubavo penalot, ali sramota e be ovoj Baloteli da zacepue fanovi na Ajaks, so gol od ko sto gleam tuka, somnitelen penal i toa za izramnuvanje, mada ovoj bod ke im zavrsi izgleda dosta rabota u bitkata za vtoroto mesto so ajaks i celtic i golema e verojatnosta i da e klucen vo istata.
Ако, и така се мачат со повреди, 2 натпревари плус и те како ќе завршат работа во финишот од сезоната... Мора да планираме за ЛШ место :D Сериозна конкуренција оваа година има.

Ај линк од голот на Атлетико што го фалите ако може.

Бравос:facepalm:,со триста маки со глумење,со две чисти промашени шанси на Селтик,кај беше до сега да скокаш?

Ај првин погледни ја ситуацијата за која доби црвен Броун,па после скокај ко некое прле.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Cuvstvoto koga ke te padne samo Milan ng. :D

Sto ubavo si go zavlece i si padna,pa duri i zolt dobi toj od Ajax.Znaci polosa odluka od sudii zad gol da ima,nemalo.

Ај првин погледни ја ситуацијата за која доби црвен Броун,па после скокај ко некое прле.
Шетња мали,не правам муабет со деца од пред школска возраст,чао.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom