UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Искрени честитки до мојот брат @Донев и останатите пластични.:DПрезаслужено.:bravobe:

Оливие Жиру :cuc::cuc::cuc:
@Peja989 @Ilumious За мене секој што ги јадеше гомната за Жиру за светско и општо, ваљда хокеј гледа.

Иначе,попонижен ко фан на Арсенал не сум бил,благодарејќи на Метју и компанијата од играчи.

Тотенхем заслужува да земе ЛШ,за или Арсенал да почне да се понаша ко голем тим и да се врати конечно или да згасне ко клуб плачејќи по минатото.

Браво за Сари, прв трофеј после 2003, до 2013-14 мислам дека се врткаше низ клубчиња трета лига у Италија и еве го денес освојува ЛЕ со Челзи.

Може да се каже дека имаше и повеќе од успешна сезона, освои трофеј и фати ЛШ и ваљда сеа ќе иде у Јуве, сфе да му ебам.

Искрени честитки до мојот брат @Донев и останатите пластични.:DПрезаслужено.:bravobe:

Оливие Жиру :cuc::cuc::cuc:
@Peja989 @Ilumious За мене секој што ги јадеше гомната за Жиру за светско и општо, ваљда хокеј гледа.

Иначе,попонижен ко фан на Арсенал не сум бил,благодарејќи на Метју и компанијата од играчи.

Тотенхем заслужува да земе ЛШ,за или Арсенал да почне да се понаша ко голем тим и да се врати конечно или да згасне ко клуб плачејќи по минатото.

Moжеш сега комотно да си пишеш за Емери ...

Колку ми е мило за човеков. 30 години напорна работа, почнат од ништо, без фудбалска позадина. Не можам да замислам низ што се има поминато низ ниските лиги во Италија. И конечно си го дочека првиот вистински трофеј. И тоа европски :X3:

Озил е превара од играч...побрзо ќе дочекаш да ја видиш Халеевата комета, одколку него како пружа добра партија фудбал.

Озил е превара од играч...побрзо ќе дочекаш да ја видиш Халеевата комета, одколку него како пружа добра партија фудбал.

Арсенал е превара од екипа и од клуб,да изгубиш финале и да си го прифатиш најнормално т.е. да не се изнервираш и да не се бориш е најголем пораз за било кој клуб..Валенсија да беше со заби ќе искинеа и немаше да се откажат до крај,овие мекушите лабаво.

Емери со потегот со раката кога дадоа гол Арсенал, како демек ај ај запнете малку ќе ја свртиме, доста им попуштавте. :D
Иначе Челзи можеше комотно уште 2 да им збрца. Играчиве на Арсенал како да се помирија дека ќе си изгубат па ни се замараа ни трчаа нешто да направат. Лабаво :D

Ozil kako sto rekov predhodno e drvo i ne treba da ja bara vinata vo emeri, a od dr strana emeri e cisto on i samo on vinoven za porazot.

Trebase da igra 4-3-3, so eden igrac plus vo sredina na mesto na monreal.
Krilestite bekovi po negova naredba bea defanzivno orientirani i so mn malku igraci napagaa, a vaka dvata beka sekako kje bea nazad i so primer genduzi ili ivobi kje bea po ramnopravni vo vezniot red.

Ae da igra cela sezona so ista formacija vo red, a vaka toj koristese povekje i ovaa mu bese najdefanzivna bidejki e pic.a od trener i se prilagoduvase na protivnikot demek protiv barsa igraa.

Boomerang :icon_lol:

7664367581d325595f54796d859af321.jpg

Последно уредено:
Кога се пишуваше дека Емири не е тренер за големи клубови( лани ПСЖ) некои тука се зезаа" на вас се' трењеро ви е крив" ...е , не, Перо е крив !
Емири и Тухел - превара од "трењери"...

Не се формира мислење за некој според тоа што изгубил финале. Секако не знам дали е добар за да води голем клуб, ама не може да се суди според еден натпревар.

Не дека тренерот нема кривица ама и тимот им е [emoji23][emoji23] само Лака и Обе би им ги земал. Озил вчера не постоеше да не коментирам па и за другите. Ако памтам добро коментаторот вчера спомна дека Лака и Обе имале заедно во сите натпреварувања 50 гола.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не се формира мислење за некој според тоа што изгубил финале. Секако не знам дали е добар за да води голем клуб, ама не може да се суди според еден натпревар.
абе глупости, убаво некој пиша пред месец-два, по муабетов само Клоп, Пеп и Зизу се менаџери, другиве сите се превари. Мртов муабет, ебате днопертите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom