UEFA Europa League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Тетоец
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Халк стварно е некој мутант, мајке ми ..

Фалкао мајстор, има осет за гол дечкото.

Абе не знам кој од вас ја гледаше Бенфика но сигурно тие што го прателе мечот го заприметиле Ајмар...каков играч човече..не ми се верува дека онаков талентиран играч не направи асолна кариера а всушност е страшен поединец и не ја знам причината зошто не се експонира во поголемите европски тимови..па мислам 6 години играше во Валенсија и потоа замина во Бенфика и повторно покажува страшни перформанси....стварно не го знам одговорот за овој играч...чудно:toe:

Овие играчиве од Порто,посебно Фалкао и Хулк како да се на стероиди играат,кој зверови се...

Porto 5-1 Villareal and Benfica beat 2-1 Braga .. Is almost for sure that we are gonna watch portuguese europa league final ?? Cool.. :tv:

Порто сезонава да играше во ЛШ, можеше и таму да стигне во финале!
Децата едноставно играат перфектно сезонава!
Штета ќе е ако им го растурат тимот со скапи понуди, особено за Хулк и Фалкао, тие двајца се пола тим!

Ќе изгуби Порто во финале од Бенфика,ќе биде тоа слатка одмазда за 3 порази оваа сезона !!!

porto waw me impresioniraaa nemam zborovi

Абе не знам кој од вас ја гледаше Бенфика но сигурно тие што го прателе мечот го заприметиле Ајмар...каков играч човече..не ми се верува дека онаков талентиран играч не направи асолна кариера а всушност е страшен поединец и не ја знам причината зошто не се експонира во поголемите европски тимови..па мислам 6 години играше во Валенсија и потоа замина во Бенфика и повторно покажува страшни перформанси....стварно не го знам одговорот за овој играч...чудно:toe:

има играчи шо играат од срце а не за ПАРИ :smir:

и шо кажа сеа?

Кажа дека тимот се темели на свои таленти или на странци купени на 17-18 години за мали пари, а не на готови играчи за кои се платени стотици мил. евра.

Кажа дека тимот се темели на свои таленти или на странци купени на 17-18 години за мали пари, а не на готови играчи за кои се платени стотици мил. евра.

за ајмар се збори море

Јас мислам дека целта му беше да каже дека Аимар не игра фудбал за пари туку од срце :smir:

Само :se_ molam да не му ги земат Хулк и Фалкао на Порто и следната година да ги офцаат големиве екипи во ЛШ , а не да играат за нив .Исто тука забораваме да го пофалиме и Жао Мутињо доста добри употребливи топки дава човекот , а и Гаурин е добар среден играч пофеќе дефанзивно определен ... за одбраната за Роландо да не правиме муабет човекот си има све што му е потребно на еден централен дефанзивец .

Жими јајцава,ко сите што освоиле Лига Европа(ако освојат Порто),квалитетно ќе се испосерат во Л.Ш. другата година.

А и не верувам дека нема да продадат некого Летово,ова ти е once in a life time форма.

Ајде бе Фалкао даде 4 гола и готовор најдобар играч на Порто е. Не е ништо повеќе од просек и тоа му е врв на кариерата.
За Хулк што знам, игра доста добро али никако да загризе некој тим за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom