Pal, жити се', не ме чепкај на тема „комплекс“, ако ја разврземе ќе ти елаборирам дека дебел комплекс лежи и кај тебе и кај сите фанови на ManUre, од овде, па се до ретардираната багра во Индонезија.
Што се однесува на фотографиите: на двете гледаме „комплекс“. И на втората, искомплексираноста толку години, излегла на површина, што дури и во потсвеста на обичен фан на факинг ManUre влегла, 19тата титула ја „одбележале“ како врвно достигнување во нивните животи, титула со која големиот комплекс Ливерпул е потиснат. Но, не и во комплексот.
Така да, ако не постоеше комплекс од „come back when“, тогаш немаше до толку да ви „значат“ титулите со кои го надминавте Ливерпул.
Да, јас оценувам кој е паметен а кој не е. Струка, јеби га.
Но, најди ми пост каде што директно сум рекол на некој фан на ManUre дека е глуп, ретардиран и слично. Или, дека тебе сум ти рекол такво нешто.
Кога зборувам за ретардираност, зборувам во глобала, и дека пресекот на фанови на ManUre носи кон ретардираност.
Постојат неколку фанови на ManUre за кои имам позитивно мислење и не ги давам ни за „наши“. Не знам што ти е толку „навредливо“ тебе конкретно, ако на навивачите на ManUre им се обратам со “ретардирана багра“.
Тоа е cinjenica; не сум измислил топла вода.
Но, темата е УЕФА КУП, и нејќам да полемизирам за ManUre искрено.
НЕка ја отворат „Енглеска лига“ или пак нека ни отворат тема за „раскол меѓу Ливерпул и ManUre“, па ке дискутираме.
Јас ко интелект....
со фанови на Мануре - тим со најретардирана фан база во светот. A to je cinjenica.