UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.908
Поени од реакции
61.405
Кај Интер најголем проблем годинава е слабата клупа, ние објективно немаме доволно за да се закрпиме кога има повредени. Од 60 минута нагоре е многу тешко, играме на три фронта. Со Баерн 103,2% даваа да не умрат на терен и дури извлековме и контрица на крајот, инаку во лига околу 60-та минута почнуваме со измени и потоа не знаеме каде тераме. Прва постава сме коска, бетон сме назад, заебани сме во транзиција, секој играч игра на секоја позиција Лаутаро блокира шанси назад, Дармијан дава голови напред, комплетно куроболие не има фатено за тоа кој што треба да игра, зонска одбрана и напад игра мистерот, и него го боли стојко што играат противниците, тој си игра своја игра. Мене во ЛШ се ми е бонус, немам очекувања но нема ни предавање, 3 гола имаме примено вкупно цела година, ќе се намачи било кој за да не исфрли.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.828
Поени од реакции
20.548

Ко ќе ја видат играчите паролата, нема маж шо ќе ги застани :icon_lol:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.039
Поени од реакции
31.230

Ко ќе ја видат играчите паролата, нема маж шо ќе ги застани :icon_lol:
Остај тоа, нај јакиот Атлетико неможе ваков очаен Реал да го помине па и у лига е позади.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.762
Поени од реакции
5.946
Кај ќе можи кога монтирате видеа
Не замарај , Љоренте и онака утна пак муабетот ти е што ако било вака што ако било онака. Да беа јак тим ќе изиграа мушки како Арсенал и ќе напаѓаа повеќе.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.828
Поени од реакции
20.548
Нигде во Европа не се доживува фудбалот како во Германија, Англија не ми се репер оти како на театар е на стадионите иако има посебен шмек и таму ама ова што се случува во Германија е за поздрав.
Практично испаднати се во ЛШ и шансите се сведени на минимум ама стадионот крца са атмосферата е како да се со едната нога во полуфинале :cuc:

Да не заборавиме и дека имаат најевтини карти за фудбал и се точи пиво на стадион колку ти душа сака :)
Автоматски споено мислење:

Тргни го гифот предвреме ако нејќиш неколку црнци утре вака да ти играат :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.872
Поени од реакции
10.236
Нигде во Европа не се доживува фудбалот како во Германија, Англија не ми се репер оти како на театар е на стадионите иако има посебен шмек и таму ама ова што се случува во Германија е за поздрав.
Практично испаднати се во ЛШ и шансите се сведени на минимум ама стадионот крца са атмосферата е како да се со едната нога во полуфинале :cuc:

Да не заборавиме и дека имаат најевтини карти за фудбал и се точи пиво на стадион колку ти душа сака :)
Автоматски споено мислење:

Тргни го гифот предвреме ако нејќиш неколку црнци утре вака да ти играат :D
Нема да ме изненади ништо утре, далеку од решена е

Член од
5 март 2018
Мислења
17.828
Поени од реакции
20.548
Нема да ме изненади ништо утре, далеку од решена е
Ако натпреварот е чист, без судиски контроверзии, сигурно поминувате.
Просто е неверојатно Реал со онаа одбрана да не прими гол а да јуриша на три постигнати.
Ама сме гледале многу понереални работи кога е Реал во прашање тука

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.029
Поени од реакции
9.159
Може Вила не е репер, ама ПСЖ ги има средено коцките, играат можеби најубав фудбал во ЛШ.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.039
Поени од реакции
31.230
Ако натпреварот е чист, без судиски контроверзии, сигурно поминувате.
Просто е неверојатно Реал со онаа одбрана да не прими гол а да јуриша на три постигнати.
Ама сме гледале многу понереални работи кога е Реал во прашање тука
Доста бе ќе ги урочиш аман :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom