Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.443
- Поени од реакции
- 26.467
Финале Арсенал - Барса ќе играат.
Требало да застанат на remont, тоа "ada" на крај вишак ми е некако.
Ко ќе ја видат играчите паролата, нема маж шо ќе ги застани![]()
Остај тоа, нај јакиот Атлетико неможе ваков очаен Реал да го помине па и у лига е позади.
Ко ќе ја видат играчите паролата, нема маж шо ќе ги застани![]()
Кај ќе можи кога монтирате видеаОстај тоа, нај јакиот Атлетико неможе ваков очаен Реал да го помине па и у лига е позади.
Не замарај , Љоренте и онака утна пак муабетот ти е што ако било вака што ако било онака. Да беа јак тим ќе изиграа мушки како Арсенал и ќе напаѓаа повеќе.Кај ќе можи кога монтирате видеа
Тргни го гифот предвреме ако нејќиш неколку црнци утре вака да ти играат
Нема да ме изненади ништо утре, далеку од решена еНигде во Европа не се доживува фудбалот како во Германија, Англија не ми се репер оти како на театар е на стадионите иако има посебен шмек и таму ама ова што се случува во Германија е за поздрав.
Практично испаднати се во ЛШ и шансите се сведени на минимум ама стадионот крца са атмосферата е како да се со едната нога во полуфинале
Да не заборавиме и дека имаат најевтини карти за фудбал и се точи пиво на стадион колку ти душа сака
Автоматски споено мислење:
Тргни го гифот предвреме ако нејќиш неколку црнци утре вака да ти играат![]()
Види бе химната од Лига Европа им ја пуштија на Вила ПСЖ![]()
Ако натпреварот е чист, без судиски контроверзии, сигурно поминувате.Нема да ме изненади ништо утре, далеку од решена е
Доста бе ќе ги урочиш аманАко натпреварот е чист, без судиски контроверзии, сигурно поминувате.
Просто е неверојатно Реал со онаа одбрана да не прими гол а да јуриша на три постигнати.
Ама сме гледале многу понереални работи кога е Реал во прашање тука