Собра многу талентирани играчи во ПСЖ, и очигледно ке се гради екипа за доминација во ЛШ. Овој Дуе доправа ке биде играчиште.Campos , od najlos tim na Psg , ja renovira ekipata , i stanaa eden od najdobrite timovi , i poln pogodok e sto ne go izbrka Luis Enriqe .
Tipovuam Psg -Inter finale
Skapi talenti , no sepak takov e pazarot vo seganistniot fudbal , sepak imat mnogu talent i nemat pricina da gi prodavat igracite , ovie za 2 3 sezoni ke bidat tip top .Собра многу талентирани играчи во ПСЖ, и очигледно ке се гради екипа за доминација во ЛШ. Овој Дуе доправа ке биде играчиште.
делиме исто мислење, Барса ќе прокоцкат како минатата година против ПСЖSe mi odi natamu deka Arsenal Inter ke igraa finale i normalno Arsenal ne znae protiv slabi ekipi i ke osvoi Inter
Мислиш финале, ние укрстуваме со Баерн/ИнтерБарселона - ПСЖ полуфинале, тоа ќе биде епски дуел и мислам дека победникот од таму ќе биди шампион.
Двете екипи играат најдобар и најатрактивен фудбал моментално.
Тој меч би бил скроз израмнет
kako psg barsa be? neli real/arsenal so psg/aston i drugite barsa/dortmund vs inter/bayern?Барселона - ПСЖ полуфинале, тоа ќе биде епски дуел и мислам дека победникот од таму ќе биди шампион.
Двете екипи играат најдобар и најатрактивен фудбал моментално.
Тој меч би бил скроз израмнет
Е за ова не знаев, мислев со Псж вкрстувате. Тогаш уште подоброМислиш финале, ние укрстуваме со Баерн/Интер
Ќе гледаме јако 1/2 финале, се надевам!Интер е најдобриот дефанзивен клуб во светов, го играат најдобриот фудбал во Италија.По мое тие ми се фаворити