Овие Ливерпул тргни им ги Салах и Ван Дајк и добиваш Ипсвич екипа.
Ако не продолжат договори и двајцата не знам кој би го заменил достојно.
Овие Ливерпул тргни им ги Салах и Ван Дајк и добиваш Ипсвич екипа.
Салах нигде го нема 3 полувремиња против магичниот ПеСеЖе. Мендеш му го земњ здравјето.Овие Ливерпул тргни им ги Салах и Ван Дајк и добиваш Ипсвич екипа.
И во Лига Шампиони има само една екипа од Милано, ама не е МиланВо Милано има една екипа тоа е Милан
Ete Dembele i panchoОвие Ливерпул тргни им ги Салах и Ван Дајк и добиваш Ипсвич екипа.
Nadevaj se ti samo Inter da izgubi hehe,znam ti se siri supakot,do kraj na sezona ke ne znaes za koj poprvo da navivas u picku mater mnogu tituli se u igra hhhhhhВо Милано има една екипа тоа е Милан
Real(no) da.Салах нигде го нема 3 полувремиња против магичниот ПеСеЖе. Мендеш му го земњ здравјето.
Газат ПСЖ заслужуваат пролаз.
Колку титули има Милан во лш,сите екипи заедно од Италија немаат толку освоено.И во Лига Шампиони има само една екипа од Милано, ама не е Милан![]()
Ме заболе колку титули има Милан, дома да не ти седат во витрина ? Битно ве посра екипа од Холандија и сега единствено ви остана да серете по другите екипи.Колку титули има Милан во лш,сите екипи заедно од Италија немаат толку освоено.
Не ви оди баш многу во продолженија во ЛШBalansot e napraven ideme od 0:0
Adrian vibesНе ви оди баш многу во продолженија во ЛШ![]()