UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.826
Поени од реакции
1.601
Не беше тука допирот :pos: Откако ја допре/шутна топката, левата нога излезе пред топката, практично, помина топката преку левата нога. Имате погоре линк.
Поради тоа шутот отиде и толку високо у ствари. Дури и коментаторот се збуни.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.969
Поени од реакции
22.227
Е, мене само едн човек на сфет ме потсеќа на Петре Кодош Јајцето.

А тој е Бране Коњ Мистер Бин(исти су у фацу)
Е Бране е едини човек што стопираше и шутираше сс две ноге у исто време,изрод невиден.Затој е поништен гол, сс кур и ногу сакаше да даде.
Куманофски Мадридски ремикс.

Збор ми е.
Сурат и судбина ве споила оооо ти @cholismo и Бране коњ.

Кој не знае која е фора сс Петре Кодош Јајцето и Чолисмо нака му пише на Бидикоф.

Лапај га пенал Чолисмо,лапај га сс две ноге,лапај га ссфе јајца.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.381
Поени од реакции
47.246
fizicki ne e vozmozno levata noga da nema kontakt tuka, pomina topkata preku nea imase kadar sto toa ubavo go pokaza, ama ne e vozmozno i od ovoj agol, da ne ja zakaci topkata levata noga, toa mora da se desi so ogled deka otide pred topkata.

opravdano ponisten gol e ova, apsurden moment sto retko se gleda, i totalna nesreka za cholovci.

Real bese ranliv deneska, ama ne znae izglea Cholo da zapne malce poofanzivno protiv ovie, ednostavno im imaat vtemeleno strav u koski i kompleks, u prva minuta dadoa gol i posle premlako igraa, na sigurica, duri i koga Real igra utakmica daleku pod nivnite LS standardi.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.534
Поени од реакции
20.052
Да му го лапните сите на Симеоне шо чекавте да заврши натпреварот за да го плукате, Реал денес топката не ја фати, Куртоа беше на нивоу а судиите од вар играчи на натпреварот.
Уште кражба на пенали немавме видено и тоа го видовме

Член од
16 јануари 2025
Мислења
29
Поени од реакции
61
Да му го лапните сите на Симеоне шо чекавте да заврши натпреварот за да го плукате, Реал денес топката не ја фати, Куртоа беше на нивоу а судиите од вар играчи на натпреварот.
Уште кражба на пенали немавме видено и тоа го видовме
Земи дијазепамот, одмори види ги видеата утре одморена и ќе дискутираме. Имаш видео погоре. И

Hala MADRID!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.534
Поени од реакции
20.052
Земи дијазепамот, одмори види ги видеата утре одморена и ќе дискутираме. Имаш видео погоре. И

Hala MADRID!
На ниедно видео н се гледа контакт со другата нога, не ја ни менува траекторијата на топката, гледајте си го вашиот умрен клуб како кради години наназад во ЛШ, ништо ново, навикнавме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.381
Поени од реакции
47.246
На ниедно видео н се гледа контакт со другата нога, не ја ни менува траекторијата на топката, гледајте си го вашиот умрен клуб како кради години наназад во ЛШ, ништо ново, навикнавме.
coek, znaci NE e vozmozno da ja promasi levata noga otkako istata otide pred topkata, ja civna malce, ama jebiga, dupla naprai, sprotivno na pravilata e toa. Nema zaso sea da se inatis, razbiram deka e bolen porazov i iskreno ne znam so koj pamet dojde na forumov posle vakov poraz, samo implusivno ke pisuvas i ke se nerviras.

nevozmozno e ednostavno a da ne e dupla ova, mu lizna stapaloto pred topka, pred da sutne

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.030
Поени од реакции
1.451
Ja ti vikam Arteta vi e spasot ti se smees. Ne moze covekot da go pobedi real vo najbitnite tekmi pa toa ti e. Ostaj sudiite na strana, nemaat vrska sto fura 14 godini ista taktika i da ja ima najdobrata ofanzivna linija ke gi tera da igraat destruktivno. Ne mi kazuvaj loncinja i kapacinja. Ako se pametni i samiot ako e pameten da ve spasi i samiot da se spasi treba da si odi. Pecen e za vo italija.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.534
Поени од реакции
20.052
coek, znaci NE e vozmozno da ja promasi levata noga otkako istata otide pred topkata, ja civna malce, ama jebiga, dupla naprai, sprotivno na pravilata e toa. Nema zaso sea da se inatis, razbiram deka e bolen porazov i iskreno ne znam so koj pamet dojde na forumov posle vakov poraz, samo implusivno ke pisuvas i ke se nerviras.

nevozmozno e ednostavno a da ne e dupla ova, mu lizna stapaloto pred topka, pred da sutne
Дај ми чист кадар кај што се гледа дека има контакт со топката, остај ти невозможно возможно, штом нема чист кадар како од вар го поништија ? Можи ја прескокна ногата, има слика кај што се гледа чисто дека не ја допира топката. Празна слама е ова

Член од
5 март 2018
Мислења
17.534
Поени од реакции
20.052
Новинаров вика видов како одскокна топката хаха, истото и тука верглате отскокна топката, видео доказ дека имаше контакт нема, Куртоа осетил дека ја гибнал Хулијан топката и го повикал судијата, кога веќе не можеа да видат од ниеден кадар дали има контакт како го поништија ?
Автоматски споено мислење:

20250313_005851.jpg 20250312_235259.jpg

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.153

Да, ама според мене ова се базира на теорија. Не се гледа никаде чисто дека има дупли контакт (бар не од тоа што покажаа). Еве некој ќе каже демек се лизнал, лошо ја закачил топката и од таму таквиот млитав шут. Што како теорија е исто валидна.

Судијата свирна гол мислам. ВАР треба да интервенира ако се 100% сигурни. Можеби биле, не викам не, ама бар нека ни покажат. Ако се сеќавате имаше ситуација на Арсенал-Њукасл ако не се лажам, неможеа да докажат 100% дали топката е внатре или надвор, па ја оставија одлуката што беше на терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom