Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баерн до 80та мин комплетно го контролираше натпреварот, топка не фатија Парижаниве.Ќе пројде ПСЖ, 1-3 на Алијанц и поздрав. Ептен фалеше Мбапе од 1 минута денес, Меси и Нејмар не постојат без напаѓач и само се гушат.
Оној Нуно Мендеш искина денес, не ми е јасно како со таков пар брзи бекови како Мендеш и Хакими не даваат многу поише голови и не креираат поише шанси...
Нека не умара Галтие нека игра 4 3 3, Верати, Руиз и Данило/Витиња у средина, што кур блада со Солер и Заире Емери ја не знам...
Оној па Нагелсман кретенот место да го извади Павар кој беше со жут уште од прво земал Станишиќ го става, затоа сеа кур ќе свири у одбрана на реваншот.
Другава не ја гледав али Конте и неговиот мастерклас во ЛШ, се е кажано.
Ќе видиме, не се знае и не ги отпишувајте така лесно ПСЖ. Кога збркаа пресинг последни 15 минути Баерн направија 20 грешки у додавања. Ја утна ептен Галтие вчера, и со формација и со избор на играчи, плус Мбапе не беше спремен за цел меч. Не викам ја дека сигурно проаѓа ПСЖ ама ќе има борба и нема да е рутина за Баерн.Баерн до 80та мин комплетно го контролираше натпреварот, топка не фатија Парижаниве.
На Алијанц арена дебакл ќе им се деси ако не нападнат, уствари и во таков случај дебакл не им бега секако на ПСЖ.![]()