UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Бернадески играч на утакмицата !!!! секоја чест за Кристијано, ама страшна утакмица изигра Бернардески...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Рони е машина. Ке имавме уште барем 2-3 ЛШ да си останеше у Јунајтед.

Не ги преценувајте Јуве,во поголемите екипи нема вакви глупаци како Кореа.
А и Роки неможе секоја утакмица хет-трик да има.

Жал ми е само за Саул и Гименез од Атлетико,остануваат лојални на клубот а можат да одат во некој клѕб кај што ќе се напунат трофеи.
Другово од Атлетико заслужија ваков пораз посебно Чоло "мудоњата".
Гризман незнам како игра со вакви лудаци ама кој му е крив што ја одби Барса.

Како мајсторски го зарековте Бернардески:D, човекот и беше главен двигател! Исто јако и од Џан.

Си купи Алегри уште една сезона со пресвртов, џабе си правеа планови за Зидан и Пеп :D

Stom ovaa e penal togas navivacite na juventus oficijalno nemat pravo da se bunat za penalot vrz asensio (ako ne gresam) vo polufinaleto so real m.

Честито, заслужено! Само вакви пенали ко овај и ко тој фаулот на Мората над бонучи е смешно да се судат.

Каков Бернардески каков Џан.
Сам ги тепа Роналдо. Од какви позиции ги даде првите два гола, центаршути подпросечни и ги дава преку играч. Ненормален е човекот.

Честито, заслужено! Само вакви пенали ко овај и ко тој фаулот на Мората над бонучи е смешно да се судат.
1. Симеоне не му кажал на Кореа дека со рака не се допира играч во движење во шеснаесетник, уште помалку ако е Италијанец.
2. Аватарот смени го , баксуз е. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom