UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахахах што се не ќе прочиташ .. не зборел навивачки пишува 70-30 за баерн и никот му е питербаерн ..
Ne sakam da se raspravam, vremeto ke pokazi.

Sum ziveel vo Germanija pred 30 godini, navivam za Bayern otsekogash do denes.

Pomina vremeto koga zboruvavme navivacki koga imavme 15-16 godini i se raspravavme za omileniot klub.

Ednostavno mislam deka se posilni ovaa godina.

Ako bev navivac na Barcelona ili Juventus ke bese poneutralno i pomerodavno mislenjeto?

Се надевам свесен си која глупост ја истреска. Bayern е Баварија, регион во Германија, може дечкото живее таму. Мислам дека ниеднаш нема пишано во фан-клуб Баерн.

Bavaria is home to several football clubs including FC Bayern Munich, 1. FC Nürnberg, FC Augsburg, TSV 1860 Munich, FC Ingolstadt 04 and SpVgg Greuther Fürth.

Ако ти си со најмизерниот ник АцеРЕЈАЛ, не значи дека секој потпишан со Bayern навива за Баерн Минхен како што навиваме јас, Ченто, Ули и некои други тука на форумов.
mislev deka si popameten ama stvarno epten glup si bil...
2014ta (Bayern - Real) znaev deka Teshko Nas Kje Bidi.
sigurno so nick peterbaern ova nas ne mislel na real... btw gi posravme togas.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Се надевам свесен си која глупост ја истреска. Bayern е Баварија, регион во Германија, може дечкото живее таму. Мислам дека ниеднаш нема пишано во фан-клуб Баерн.

Bavaria is home to several football clubs including FC Bayern Munich, 1. FC Nürnberg, FC Augsburg, TSV 1860 Munich, FC Ingolstadt 04 and SpVgg Greuther Fürth.

Ако ти си со најмизерниот ник АцеРЕЈАЛ, не значи дека секој потпишан со Bayern навива за Баерн Минхен како што навиваме јас, Ченто, Ули и некои други тука на форумов.

кој други бе само вие 3ца сте

Два натпревари сум гледал на Баерн сезонава па не знам во каква форма се, но ако Реал изигра одбрана како некни против Јуве, Лева има да ги кова головите како шајки. Германец кога полни, полни до крај... Океј некад и они се наполнети ама то е менталитет.

2014ta (Bayern - Real) znaev deka Teshko Nas Kje Bidi.
sigurno so nick peterbaern ova nas ne mislel na real... btw gi posravme togas.
Zasluzeno pobedi Real i bese podobar vo dvata natprevari.

Ama gledash kako se raspoznava coek sho brmci i se rasprava za omilenata ekipa, i ne pokazuva respekt za protivnikot? So takov stav ili si prilicno mlad ili si maloumen.

Sum gi gledal skoro site natprevari na Bayern sezonava.
Od nikogash ne sum go sakal Real, ama sekogash gi pratam nivnite natprevari deka se sekogash vo vrvot na svetskiot fudbal vo posledno vreme. Sum gledal nad 15 natprevari sigurno.

Pokazi pocit kon sekoja ekipa i kon sekoj navivac. Pocituvaj gi tugite mislenja.
Ne si tuka za navredi.

Okej be dobro. 50/50 neka se.

Sekoj si ima pravo na sopstveno mislenje.

Ama se predavam. 50/50.
Биди реален малце , Реал е тоа 12 круни(2 по ред уназад) , ке биде факинг тешко.
За таа лани може да цицаат , не им се признава навијачки:D
Со Пеп , може само глава да наведнеме..
Сега ке биде баш она Европско класико
Не кажувам ништо пред време , доста бевме у облаци под Пеп и Карло , малце на земја да се спуштиме..

Два натпревари сум гледал на Баерн сезонава па не знам во каква форма се, но ако Реал изигра одбрана како некни против Јуве, Лева има да ги кова головите како шајки. Германец кога полни, полни до крај... Океј некад и они се наполнети ама то е менталитет.
ramos ako se vrati tesko, duplo podobri se so nego nazad, baska dva gola identicni dadoa juventus, so mandzo kako levo krilo, tuka takov igrac baern nema a za leva ke se zalepi eden od stoperive, nema sigurno nego karvahal da go cuva, igrac koj dva pati bese izdominiran lagano od mandzo pri postignuvanjeto na golovite.

Ke bide interesen dvomec, ovaa godina so jup sve e mozno koga se baern vo prasanje, ednostavno jup i baern se predobitna kombinacija, ko na vremeto sto bea baern i hitcfeld, fakt e deka od site 4 tima, baern go ima najdobriot strateg na klupa.

Многу битно прашање до навивачите на Баерн. Дали се враќа Ноер за полуфиналните дуели?

Многу битно прашање до навивачите на Баерн. Дали се враќа Ноер за полуфиналните дуели?
На Алианц тешко да игра , на Бернабе веројатно да
Освен Коман , другите играчи се сите на располагање

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Биди реален малце , Реал е тоа 12 круни(2 по ред уназад) , ке биде факинг тешко.
За таа лани може да цицаат , не им се признава навијачки:D
Со Пеп , може само глава да наведнеме..
Сега ке биде баш она Европско класико
Не кажувам ништо пред време , доста бевме у облаци под Пеп и Карло , малце на земја да се спуштиме..

Nesomneno deka Real e shampion i najdobar tim na svetot na deneshen den.
Samo (sepak samo spored moe mislenje) igracite na Real se malku prezasiteni i ovaa sezona si go napravi svoeto. Igraat prosecno vo spanskoto prvenstvo, iako poleka vlegoa vo nekakva forma, ama e kasno za nesto posebno da storat.
Imaat pregolem pritisok preku LS da ja spasat sezonata. Ako ne osvojat LS Zidane ke leta. I golem del od segashnata ekipa. Zidane ne e dobar trener spored mene.

P.S. ne bev fan nitu na Pep, nitu na Carlo, nitu se nadevav deka vo nivna era mozime da bidime najsilni.
Inaku potajno se nadevav deka mozeme Klopp da go angazirame :)

И да се врати, сумњам дека ќе игра. Иде СП, за три меча во ЛШ сумњам дека ќе ризикува кариера. Знам дека сега се најбитните мечеви во ЛШ, но изјави он дека со повторување или со слична повреда кариерата му е во прашање.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
И да се врати, сумњам дека ќе игра. Иде СП, за три меча во ЛШ сумњам дека ќе ризикува кариера. Знам дека сега се најбитните мечеви во ЛШ, но изјави он дека со повторување или со слична повреда кариерата му е во прашање.
Не игра за Франкфурт игра за Баерн
За парите што ги зима и товарот што го носи тешко дека Баерн ке му дозволи таков луксуз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom