UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мене ми се чини или секоја втора партија во ЛШ на овој Мазич е со катастрофални грешки?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Црвениот на Нани против Реал :icon_lol:
Не гледаше кој му е пред очи Лева, ни мене не ми е за пенал. Ама чим одеше црно на бело, требаше и за Баерн да свири кога Белерин играше со рака.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Коа видов србин судија знаев дека ќе има заебанции чисти 2 руки од арсенал ниеден пенал ваму едвај чекаше да свирне. Башка некад свири некад за иста ситуација не свири безвезе .
Каква врска имаат Србин судија и Баерн?

R

red.devil

Гостин
Вака така Арсенал ќе ја изгураат цела сезона со судии... Малку да беа поспособни, требл не им бегаше. :icon_mrgr:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.883
Поени од реакции
10.416
Со намера или без намера игра улога само дали ќе има жолт, црвен или никаков картон како во случајов со Левандовски. Фаул во 16те си е прекршок т.е. пенал, без разлика намерно или не. Раката на Белерин не беше за пенал, не ја помести во правец на топката туку го удри. Тоа се правилата, колку и да се нелогични некогаш.

Последно уредено:
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Баерн кога нема топка незнае кај тера, затоа реков 50-50 е дуелов али ако не не испадне Арсенал некој со подобра одбрана и појак напад ко вчера ПСЖ ќе не утепа на контри секое второ поминува половина е потенцијална шанса

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Cvarki da te napravat,ti ebam sudijata idiotski!!!!Kakov penal dosudi nenormalniot,pa sve ti ebam !!!

Toa od Belerin ne bese penal,ona od Lewandowski penal auuuu..

Pred toa 5-ot sudija pokazuva korner,toj ne..A korner i pol bese..Dioptrija 150-ka samo za nego.

A na ovie Arsenal posle penalot se im odi od raka,pred toa ala Murtino bea.Vrska nemaat,a mozea tri gola da dadat.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Пенал си беше чист ко солза, како и раката на Белерин така да Баерн е оштетен за недосудениот пенал, а не за досудениот пенал на Арсенал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Македонија е толку малер држава што годинава како што тргнало во 1/8 финале од ЛШ ќе бидат елиминирани и Барса и Реал и Баерн. Финале на ЛШ ќе биде Летер - Арсенал, и Арсенал како што се лузери ќе изгубат во финалето (али во 1/8 финале сум за вас, гоу гоу гоу!), а негде во Јули Лестер ќе бидат продадени, ќе биде откриено дека фудбалерите лани жртвувале коза и силвуале девици секоја вечер за да освојат Премиер лига (не знам каде би нашле девици во 2017 али не е битно), УЕФА ќе ги суспендира како екипа, и од сево ова Супер купот во Скопје што ќе се игра ќе биде Османлиспор - Османлиспор у17

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Црвениот на Нани против Реал :icon_lol:
Не гледаше кој му е пред очи Лева, ни мене не ми е за пенал. Ама чим одеше црно на бело, требаше и за Баерн да свири кога Белерин играше со рака.
А на Кокелан пеналот против Барнли чист беше за тебе?:icon_lol: Иста ситуација ко оваа.
Чисти пенали и тоа на Кокелан и ова.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А на Кокелан пеналот против Барнли чист беше за тебе?:icon_lol: Иста ситуација ко оваа.
Чисти пенали и тоа на Кокелан и ова.
Не бе, ја критериумите ги дискутирав иначе не ја гледав таа утакмица :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom