UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе Ибраими теленце, можеше да пикнеш гол на Стемфорд Бриџ. :)

Жервињо на тие шанси редно беше да даде еден.

Aбе Ибраими теленце, можеше да пикнеш гол на Стемфорд Бриџ. :)
Ќе беше втор Македонец, Даниел Георгиевски исто имаше дадено гол на Мостот (т.е. не сум сигурен дали дома игравме тогаш против Стеауа).:D :D

Хахаха ова ако е средена одбрана... Треба да е захвален што го има најдобриот голман на свет..
Три гола имаме примено цела сезона во 12 натпревари. Тука се опуштија а Рома не е екипа за фрлање.

Два пати Луиз ја вади од гол линија.
Штета за Ибраими...

Пеп нека оди нека запали свеќа и масло нека остај за здравје на Ноер. Дали ќе газите годинава ќе кажи времето така да не скокај од сега

:pos: Да бе пошто на 5-0 ни спаси две шанси за Рома,и ја спаси утакмицата :pos:[DOUBLEPOST=1413922580][/DOUBLEPOST]
Хахаха ова ако е средена одбрана... Треба да е захвален што го има најдобриот голман на свет..

Пошто на 5-0 стварно е меродавно,кога се најсконцентрирани тогаш,и се решава утакмицата.

Чекајте малце другари..октомври месец е ,до февруари има многу не пак до мај..ништо не се знае од сега,тоа утре не знаеме што ќе се случува не пак 6-7 месеци од напред..сега засега Реал Мадрид делува најубедливо но немаат резерви,Баерн ми се дискутабилни како екипа со 6-7 леваци во тимот и не знам колку ќе стигнат,Барселона според мене немаат шанси бидејќи не се физички спремни и силни како некогаш,Челзи се заебани,и тука ќе ги ставам кој друг ако не Атлетико Мадрид екипата со најголеми мадиња

Јас се надевав дека бате ќе јаде 10ка (без кромид) :(

Азар лежерно ама си ги дава :cuc:
Челзи 5-0 :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom