UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Утакмица ипол накај две.

п.с Роналдо беше во офсајд за 2 гол или грешам ?

Е ОВА Е ФУДБАЛ!!! Ова што го прикажуаат Реал и Баерн е тоа вистинското, а не 90 минути силуење на топката!!

Е не тоа Челзи е, ќе се бранат -_- Еве како се игра фудбал, секоја чест за Баернци!

... веќе со години заслужуваат во финалето, редно време е. Али да почекам, да не излезе ко сношти -_-

Пенал за крај недосуден по играње со рака.
Вториот гол на Роналдо ми делувше како офсајд на повторентата.
Секој контакт над играч на Реал фаул.
Ова горенаведеното е можеби пристрасно ама јбг:)

И да утакмицата е убедливо најдобрата досега. Ова е фудбал , а не милион досадни додавања и сви у одбрана. Баерн подобар ми делува прво. Робен што промаши нек се убие. Гомез си е Гомез.

Реал изгубени у простор и време, тотално безидејно и премногу погрешни додавања и глума и паѓања кога не може топка да се задржи. Баерн е многу поконкретен и поопасен во своите акции за разлика од играчите на Реал кои и кога шутираат го прават тоа од неизградена позиција. Одбраната им е дупка до дупка. А и коментаторов го претера веќе, апла се гледа за кој навива, па реши фрустрации да лечи тука.

Ебате добриот фудбал а не како вчера Челзи застанале пред голот како стубови,се посраа гол да не им дадат

ako primat gol real, mnogu teshko da dadat posle ushte 2 gola... a so odbranava na real nishto chudno i 2 gola da primat. da zhivee ramos, drugite se za ekpi kako piachenca ili barca... neka go stavi khedira bek i neka go pikne diara na mestoto na marselo ne mu treba ovoj luksuz so arbeloa, marselo i pepe vo odbrana na mur

Утакмицата е резултат на израмнетиот квалитет на играчите на двете екипи, а немаме случај каде едните се величаат како богови, а другите ги прават подолу од лајно.

4-2 конечен (y)

нензам според мене незаслужено водство на Реал.. Баерн мн подобар, поизлгедни шанси,посед,акции ама мала деконцентрација и Реал поведе со 2-0

Е не тоа Челзи е, ќе се бранат -_- Еве како се игра фудбал, секоја чест за Баернци!

... веќе со години заслужуваат во финалето, редно време е. Али да почекам, да не излезе ко сношти -_-

Со години? Па преклани играа во финале.:icon_lol:

Инаку Роналдо беше во офсајд ама тој офсајд се гледа само со забавена снимка инаку нема шанси судија во реално време да го свирне.

А да, и уште нешто. Овие педерчињава цело време паѓат... (Манекениве на Реал)

Каков фудбал се искинаја на теренот:cuc:..ајде уште 7 гола дај боже да има во второто..сакам да гледам борба машка до крај..стартој да фрчат на сите страни..по ова се гледа дека утакмицата е да се биди или не за двете екипи..

Го погоди ли сега топката во рака Пепе при слободниот или ми се причини така?

Шо ги мразам тие Баерн кога при секој фаул кружат околу судијата како запалени мајмуни и вршат притисок за црвен.

М И З Е Р И И !
Ти си ќорав и ретардиран кај го виде ова бе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom