UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
526184_2911509952302_1397223487_32012083_2072003214_n.jpg

Уба слика :)

Не знам само кој судија беше по мизеран, онј на Барсу или овј на Челзи.

И баш ми е кејф што навивачи на Барса уште од сега се "самопрогласија" за финалисти. Така беше и со Наполи... Па...
И ти навистина очекуваш Дрогба, Лампард, Есиен, Чех и компанија кои не се ни четвртина од играчиштата кои беа пред 4 години да и парираат на Барса?
Да не спомнувам што одбраната ви е топло-ладно, ако е топло ќе примите 2, ако е ладно 5 не ви бегаат.

Доколку судиите не прават мајмунлаци, очекувам финале Баерн-Челзи, не знам зошто така ми мириса :cool:

како да го заборавивте првиот меч.
.

78195-triple%20face%20palm.jpg

Epic_Facepalm_by_RJTH%2525255B1%2525255D%255B1%255D.jpg

facepalm.jpg

меѓу поглупите постови на кајгана за оваа година..па на тој прв натпревар што го спомнуваш на Бенфика не му беше свирнат ЧИСТ ПЕНАЛ на 0-0 резултат каде тери мислеше дека игра одбојка и плус Таљавенто јакиот судија не свирна индиректен удар каде тери кога скијаше му ја пушти на Чех а овај паметниот со рака си ја прибра..замисли и тоа беше на 0-0....Чист судиски грабеж беше ова и Бенфика докажа дека се подобра екипа од Челзи но јбг некогаш и надворешен фактор влијае...

И да се вративме сега во полуфиналните дуели..ќе гледаме едно епско(се надевам) полуфинале помеѓу гигантите Мадрид и Баерн кој имаат многу нерасчистени сметки од минатото..и едно формално полуфинале колку да се изигра..мизерниот Челзи и Барселона кој не би требало да има некакви проблеми за да оди во финалето..

мизерниот Челзи и Барселона кој не би требало да има некакви проблеми за да оди во финалето..
Џони, не дупи и ти сега у 4 најаки екипи се, мене ми се фаворити за титула па колку сака нека мисли фантомон дека се заебавам :icon_mrgr: напред челси!

На уефа им беше лесно да ја бутнат Барса преку Милан...и да го среди замисленото финале Реал - Барса...сега е интересното со Реал..што ако неможе да го победи Баерн..страшен мотив е да играш финале на свој стадион..интересна утакмица ќе биде.
Челзи болје да ја пуштеше Бенфика да биде полфиналист..со играч помалку го доминира на свој терен..многу беа подобри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom