UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
Во спортскиот дел на вашата програма доминираше Лигата на шампионите во фудбал. И оваа година ги имате откупено правата...

Лигата на шампиони продолжува, со тоа што ќе се вклучуваме директно на секој натпревар каде што ќе биде постигнат гол, како што правевме на „Канал 5+“. Сфативме дека гледачите сакаат да гледаат повеќе голови директно. Најверојатно ќе одиме и со двајца коментатори на секој натпревар, за да биде подинамично. Останува и Лигата на Европа, за која ги имаме правата.

изjава на Иван Мирчески.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Малку глупо е ова со префрлање кога ќе падне гол. Може да се случи во истиот тој момент па на двете места да падне гол или ваму кај што напуштиле пренос пенал да има. Нека се решат за еден меч и тоа е.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Малку глупо е ова со префрлање кога ќе падне гол. Може да се случи во истиот тој момент па на двете места да падне гол или ваму кај што напуштиле пренос пенал да има. Нека се решат за еден меч и тоа е.
Како не глупо све нешто не ви чини,што има врска си го гледаш голот и крај.Не уз утакмица глеај телетекст,после барај хајлајтси,или чекај кога ќе ги дадат сит еголови во 12 часот.Супер си е,само коментаторите малце да не забегаваат особено важи за имењакот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.686
Поени од реакции
22.800
Не знам за вас, ама мене Златко Андоновски ми е најзакон коментатор. :D
Подобро такво слободно коментирање да слушам со по некоја шега, отколку 90 минути да слушам ептен строго, сериозно коментирање. Па ЛШ е ова, не е македонско првенство.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Подобро такво слободно коментирање да слушам со по некоја шега, отколку 90 минути да слушам ептен строго, сериозно коментирање. Па ЛШ е ова, не е македонско првенство.
Потребно е такво нешто,за најава да направи да емисија некоја е добар може да се каже ама за коментатор не треба трескање глупости,коментаторството треба знаење а не шали.;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.544
Поени од реакции
5.533
Уште мислите дека ќе ги даваат Интер? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како не глупо све нешто не ви чини,што има врска си го гледаш голот и крај.Не уз утакмица глеај телетекст,после барај хајлајтси,или чекај кога ќе ги дадат сит еголови во 12 часот.Супер си е,само коментаторите малце да не забегаваат особено важи за имењакот.
Па вака ќе испадне ни тој меч ни оној меч не си го гледал ко што треба. Лани кога даваа наизменично Манчестер - Челзи и Барса - Шахтар мислам, додека ги даваа головите од овој вториот меч, на првиот милион работи се исподесија. И вака и онака си имаат емисија со хајлајтс после натпреварите, како што Англичаните си имаат една емисија на BBC што се вика Match of the day и ги даваат сите голови од кога ќе завршат мечевите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па вака ќе испадне ни тој меч ни оној меч не си го гледал ко што треба. Лани кога даваа наизменично Манчестер - Челзи и Барса - Шахтар мислам, додека ги даваа головите од овој вториот меч, на првиот милион работи се исподесија. И вака и онака си имаат емисија со хајлајтс после натпреварите, како што Англичаните си имаат една емисија на BBC што се вика Match of the day и ги даваат сите голови од кога ќе завршат мечевите.
Абе голови ќе си видам утредента на нет,тие не се ни интересни веќе кога го знаеш резултатот ,друга е возбудата кога вика ,,Одиме во...,,(башка ако си ја играл на тикет:D).Тоа е 30 сек една камера од голот,вас за 30 сек ќе ви избега натпреварот.Нема да видите подавањето од Пике до Валдес и назад.:D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Глупости на секој натпревар кај што ќе падне гол ќе се уклучувале...Се знае една пренесуваш и тоа е тоа а не ваму паднал гол уклучи се таму паднал гол уклучи се и од таа што ја пренесуваат нема ништо да видиш.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.686
Поени од реакции
22.800
Ајде, што кренавте толку врева околу тоа уклучување на други натпревари. И онака тоа нема ни да го прават Канал 5, така си фантазира само Иван. :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.117
Поени од реакции
46.066
Toа педерче коментира со дрес на Реал увек, тоа нека ти биде на ум :D, фан е на тимот, сеа некоја нова фора има со фудбал менаџер али не бива на секоја утакмица на Арсенал да ја употребува, нека измисли нешто ново зашто вака збајатува одма и корне на лоша смисла на хумор.

Сака да е интересен, ок, браво за трудот, али начинот на реализација на тој обид му е јаден, али ја лично не се умарам многу со коментаторите освен ако не се пристрасни ептен, е тоа иритира.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Среќа што отиде Пандев во Наполи, ке гледаме супер натпревари во најсилната група со Манчестер Сити,Баерн и Виљареал..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.363
Поени од реакции
26.306
ајде сега Наполи ке го даваат на Канал 5, барем ке ги гледам двата натпревара на Баерн против Наполитанците :P

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.238
Искрено мене ми се свиѓа тоа што ќе има уклучување на секој гол.Башка не се секирајте,на цел екран ќе бидат и двата наптревари.Како што и правеа до сега///////Лева страна наптреварот,десна голот,со намалени резолуции ;)

Член од
24 март 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
Искрено мене ми се свиѓа тоа што ќе има уклучување на секој гол.Башка не се секирајте,на цел екран ќе бидат и двата наптревари.Како што и правеа до сега///////Лева страна наптреварот,десна голот,со намалени резолуции ;)
да да добро ке биде тоа, и ХРТ така правеа мислам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom