UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Една година се погоди ЛШ вака и одма кукања. Не значи дека вака ќе е и следни години.... кој сака да гледа вака, јасно ми е ама сеа па и ние сакаме да си играме полуфиналиња и финалиња кошарка и ракомет, нАли?

Една година се погоди ЛШ вака и одма кукања. Не значи дека вака ќе е и следни години.... кој сака да гледа вака, јасно ми е ама сеа па и ние сакаме да си играме полуфиналиња и финалиња кошарка и ракомет, нАли?

НиА сме спортска вАле сила нАли? Е сакаме сакаме :icon_lol:

А „како“ се погоди сезонава во ЛШ?

Па Марсеј и Бенфика се тимови какви што секогаш влегуваат по 2-3 во 1/4 финале. Лани ги имавме Шахтхор, Шалке и до некаде и Тотенхем екипа со слично реноме. Претходната година беа Бордо и ЦСКА.

Единствено големо изненадување е АПОЕЛ, се друго е во рамките на нормалата. Да поминеа и Базел и Баер Л. па да правевме вакви муабети ама вака... Барса, Реал, Баерн, Милан се големи изненадувања? Ако помине Челзи и тие припаѓаат во горната низа. Ако мине па Наполи исто нема нешто многу да штрчи и ќе е заслужено.

Како да ви смета тоа што нема 4 англиски екипи меѓу осумте сезонава...

Честитки за баерн и марсеј, заслужено.
Вечер ќе видиме што како...

Кој и да поминеше од Инетер и Марсе ќе беше НЕзаслужено:P

Кој и да го добие МАрсеј у петок за противник, ќе го сокапе без проблем, дури и Апоел.

Цел свет ќе ја игра деенс реал мадрид 1во 1 3+,4+ сите можни комбинации и реал фино лепо ќе си победи 2-0 и ќе одат понатаму:D

Цел свет ќе ја игра деенс реал мадрид 1во 1 3+,4+ сите можни комбинации и реал фино лепо ќе си победи 2-0 и ќе одат понатаму:D
И Челзи - Наполи 1 у 1 3+ ја играат многу ко што приметив, а 0-2 гола ќе заврши осеќам. :)

ќе кажи времето..и вчера Баерн беше многу играна во различни комбинации со голови па влезе..не ми се верува денес и Реал Мадрид да влези убедливо едноставно кладилниците и мафијата нема да го дозволат тоа..премногу зијан ќе влезат..па и Пацини што го погоди пеналот во 96 а сите Интер 1 ја играа...мора некоја да заеби само која ќе биди..::pokerface::

Вечер очекувам многу голови и добар фудбал посебно мислам дека ќе поминат Реал и Наполи.Моја Прогноза Реал 5 - 0 ЦСКА и Челзи 2 - 3 Наполи ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom