UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Абе сеа миланезите можат што сакаат да кажат, ама на полувреме 100% им горело под нозе. Немавме доволно среќа за 4 гол но сепак машка игра и до крај достоинствено!

Нека му е со среќа на Милан во четвртфиналето!

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ЛЕЕЕ ВОЈ ВАН ПЕРСИ САКАШЕ У СТИЛ НА МЕСИ ДА ДАВА ГОЛЧИЊА .. КАКО ГО УТНА ТОА И МЕНЕ НЕ МИ Е ЈАСНО АМА ПА И ОД КАЈ НАС НОЧЕРИНО ЈА ЗАЕБАА .. ИНАКУ

FORZA MILAN ♥ ( HATERS GONNA HATE )

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Браво за Арсенал,борбено,пожртвувано го почнаа мечот и за малце ќе успееа во намерата.

Се на се мислам дека беше добар двомечов,многу нервози ни приредија и двата клуба на нас нивните фанови но тоа е.

Со среќа на Арсенал во Премиер Лигата а Милан и Алегри подитно да го сменат пристапот на вакви утакмици,не ко балерини да ми играат.

Поздрав и се најбољи ганери !

М

Мартин`

Гостин
Добро РВП промашил што промашил но не заборавајте дека и Шарави, Ибра и Ночерино имаа 100% шанси посебно она на Ночерино искрено потешко беше да промашиш отколку да погодиш таква шанса.. интересен натпревар но се виде дека Арсенал неможе да го наметне темпото од прво полувреме и паднаа што е нормално.. јбг многу сакаа и они но тоа им беше единствена “шанса“ :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Честитки за победата до фановите на Арсенал.

п.с Кога го дадоа првиот гол веќе видов наслов во некој Х Англиски весник ... ‘‘Депортиво-Ливерпул-Арсенал‘‘ :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Честитки за играта на Арсенал секоја ви чест, Миланези следен пат не се опуштајте толку топката се тркала 90 минути, чуда се возможни :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.669
Абе сеа миланезите можат што сакаат да кажат, ама на полувреме 100% им горело под нозе. Немавме доволно среќа за 4 гол но сепак машка игра и до крај достоинствено!

Нека му е со среќа на Милан во четвртфиналето!
Лично ќе умрев на полувреме :) Скоро бев сигурен дека ќе се играа продолжениа

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Играч на натпреварот: Росицки. Играч на двомечот: Човекот задолжен за орањето на Сан Сиро. Не е оправдување, ама е факт дека на тој стадион Арсенал беше задржан на тој начин. Штета што Шамак и Парк се ептен дрва и едвај чекам летово да си идат и не можеа да ги заменат Волкот и Чемберлејн како што треба, а и Росицки, Ван Перси и Жервињо се изморија ептен. Да беше барем некој од Вилшер, Сантош, Артета, Ремзи, Бенајун или Дијаби здрав ќе беше подруго и во вториот дел. Кошелни и Вермален одлични.

Честито на фановите на Милан и со среќа даље.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Честитки до Арсенал си изиграа дечките јбга.Грешките скапо чинат,иако мислам нашава вечер,ефтино не чинеше!(y)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Штета, сакав пенали. Арсенал ја пропушти шансата кога беа у налет, у прво полувреме и почетокот на второ. Она од Жервињо и РВП беше клучниот момент. Се виде дека Робин чуствува огромен притисок врз него, 2-3 пати се испаничи, но неможе да му се префрли вина... У последните минути веќе паднаа, немаа толку сила Арсенал да идат до крај со полна сила...

Али ова докажа дека Алегри е далеку од добар тренер и дека е на врвот у Серија А (заедно со Јуве и Конте) само заради добриот фонд на играчи у споредба на другите конкуренти. Сеа нека не ме напаѓаат фановите на Милан, мое мислење е ова...

Секако, со мене не се согласува коментаторот, кој Аквилани го прогласи за клучниот „пресврт“ у играта... :pos: А идиот заборави колку се истрчаа Арсенал у прво полувреме...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Да не си им во кожа на росонериве...Во ЛШ дури предност од 4-0 не им е сигурно...Прво Депортиво, па Ливепрул, уште Арсенал фалеше да направи некое чудо...Шала настрана. Искуството на Милан си го направи своето на двата меча...не дека нешто Милан беше пресилен за Арсенал. Во првиот меч го искористи тоа што Арсенал изгледаше загубено на теренот и тие шанси си ги претворија во голови, а во вториот успеа во вториот дел да го стивне притисокот на Арсенал. Исто и Арсенал сами си беа виновни за оваа елиминација. Да пружеа барем малку поголем отпор на Сан Сиро ќе беше многу поинаку, но сепак секоја чест за борбеноста и за играта која ја понудија денес...Како и да е Милан ако ги избегне во ждребот Реал и Барса би имале добри шанси за понатака дури и финале, ако се падне Реал/Барса повеќе среќа наредната година :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Штета, сакав пенали. Арсенал ја пропушти шансата кога беа у налет, у прво полувреме и почетокот на второ. Она од Жервињо и РВП беше клучниот момент. Се виде дека Робин чуствува огромен притисок врз него, 2-3 пати се испаничи, но неможе да му се префрли вина... У последните минути веќе паднаа, немаа толку сила Арсенал да идат до крај со полна сила...

Али ова докажа дека Алегри е далеку од добар тренер и дека е на врвот у Серија А (заедно со Јуве и Конте) само заради добриот фонд на играчи у споредба на другите конкуренти. Сеа нека не ме напаѓаат фановите на Милан, мое мислење е ова...

Секако, со мене не се согласува коментаторот, кој Аквилани го прогласи за клучниот „пресврт“ у играта... :pos: А идиот заборави колку се истрчаа Арсенал у прво полувреме...
Па не баш. Во таа ситуација да испаничеше ќе ја лупнеше во голман или пуна во статива како што си знае. Се гледа дека слушал совети на Беркамп зошто стариот отсекогаш викаше дека кога голманот е во таа ситуација секогаш има повеќе простор над него отколку покрај него. Е сега тоа што го утна, јебига.

Еве го клучниот момент што го смени мечот:
Wenger on Sky Italia: "We didn't have the midfielders on the bench to make the changes I wanted."

Затоа и реков дека му се погоди ситуацијата на Аквилани.

Иначе поради ова ми се свиѓаше како играше Ван Бомел иако и он направи една-две грешки:
100% - 6 tackles won of 6 tackles attempted for Mark Van Bommel in the match vs Arsenal. Gladiator.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom