1. Barca
2. realmad
90000000000. bayern
90000000001. milan
90000000002. chelsea
90000000003. inter
Мислиш после одбраната на АбиатиУште саат врмее да играа, Арсенал немаше да даде гол. Испаднаа, после промашувањето на Ван Перси.
Не, после промашувањето на ван перси. Тоа што го „одбрани“ можев и јас.Мислиш после одбраната на Абиати
Лично ќе умрев на полувреме Скоро бев сигурен дека ќе се играа продолжениаАбе сеа миланезите можат што сакаат да кажат, ама на полувреме 100% им горело под нозе. Немавме доволно среќа за 4 гол но сепак машка игра и до крај достоинствено!
Нека му е со среќа на Милан во четвртфиналето!
Па не баш. Во таа ситуација да испаничеше ќе ја лупнеше во голман или пуна во статива како што си знае. Се гледа дека слушал совети на Беркамп зошто стариот отсекогаш викаше дека кога голманот е во таа ситуација секогаш има повеќе простор над него отколку покрај него. Е сега тоа што го утна, јебига.Штета, сакав пенали. Арсенал ја пропушти шансата кога беа у налет, у прво полувреме и почетокот на второ. Она од Жервињо и РВП беше клучниот момент. Се виде дека Робин чуствува огромен притисок врз него, 2-3 пати се испаничи, но неможе да му се префрли вина... У последните минути веќе паднаа, немаа толку сила Арсенал да идат до крај со полна сила...
Али ова докажа дека Алегри е далеку од добар тренер и дека е на врвот у Серија А (заедно со Јуве и Конте) само заради добриот фонд на играчи у споредба на другите конкуренти. Сеа нека не ме напаѓаат фановите на Милан, мое мислење е ова...
Секако, со мене не се согласува коментаторот, кој Аквилани го прогласи за клучниот „пресврт“ у играта... А идиот заборави колку се истрчаа Арсенал у прво полувреме...