UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
шшшшшшшшттт... да не видам уште некој да напише дека голот бил со рамо... уште да си ја земаше топка во рака Кавани... срамота... тоа не личи на фудбалер xD
како инаку фановите на Челзи ќе си го оправдат поразот... ?
ај да не зборам ја многу, има уште едно полувреме, свашта може да се случи, се надевам на најбоље, уште 2 гола во мрежата на Челзи и Хет трик на Единсон Ел Матадор Кавани! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рамо е бе, и Балотели со рамо даде гол така пред некое коло ама тоа за фановите на Челзи си беше пропратено со епитетот одличен гол.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Гледате, и Кавани не бил сигурен дека е регуларен гол. Што се буните вие тука? :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Коментаторов,само што пуштија пренос одма почна за голот :гомце: да јаде :facepalm:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И јас мислам дека беше со рака. Некако ми изгледаше како со под рамото да ја погоди топката.
Денеска цела Македонија е за Наполи. На фејсбук онолку статуси немав за Македонија кога играат, колку за Наполи што имам вечерва.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
И јас мислам дека беше со рака. Некако ми изгледаше како со под рамото да ја погоди топката.
Денеска цела Македонија е за Наполи. На фејсбук онолку статуси немав за Македонија кога играат, колку за Наполи што имам вечерва.
А да прашаш дал знает освен Пандев некој играч друг,никако :) За Зунига ќе мислет дека им е маскота,а за Хамшик заскитан панкер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom