П.С:Истиот муабет го тераш.Баба да имаше муда,Јас да бев Штарк,што ќе беше после влегувањето на Кака, Диара....
Црвениот беше црвен(така рибери си поеба финале лани исто така и едуардо да силва си ја заеба кариерата-баш заради такви стартови) и се работи за моментот.Некои работи не се враќаат назад и никогаш нема да знаеме што ќе беше.
Kaj виде дека ја го терам тој муабет кога други го тераат а ми реплицираат ...
Што би направил пази, ЈАС, член на кајгана форум, во таква ситуација, или ти, или некој трет,е тоа е што би било кога би било, а не она моето кое вели дека Штарк е едно, ние овде на форумов нешто сасвим трето.
Точно е дека нема назад, го потенцирав тоа, но ипак форум е и нека се тера дискусија, се знае дека ваквите теми едно 3-4 дена здраво ќе се дискутираат, ако не и повеќе.
За црвениот картон 2 работи беа пресудни, изглумениот контакт од Алвес кој беше изнесен на носилки ( ко што рече и Талахасе, секој втор играч во ваква ситуација користи прилика да изнуди картон и да покаже глума уз пут ), и Пепе кој има репутација на човек со психички проблеми. Ваков старт да направеше Меси, или Гигс, или некој трет играч кој во светот на фудбалот не важи за грубијан ни со жолт немаше да помине или еве, максимумот ќе беше жолт картон, ваквите двојни, тројни, сеедно, аршини од судиите за одредени фудбалери секогаш биле карактеристични, примери мал милион, не се сите еднакви пред нивните критериуми.
Али маме му еам, за доброто на мечот, ко што и у финалето на СП Де Јонг за апла убитачен старт не доби црвен, и тука, простор за превид имаше еден тон, еве, батали ме мене или некој трет контра тврдењата дека црвениот бил заслужен, го имаш и Гери Саутгејт кој бил и професионален фудбалер и фубалски тренер, такоџе и он е со тоа тврдење дека жолт картон требаше да биде досуден.
Мене не ме накурчи тоа што картонов бил незаслужен односно што Реал го јадеше, туку и онака лошиот натпревар беше докопан, и воопшто, целиот двомеч у пакет со тоа, вториов натпревар уз сите тие суспензии кај Реал и резултатов од првиов меч ќе биде чиста рутина за Барса ... ваљда.