UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака-така, Интер со голема шанса да биди првата екипа шо ќе ја одбрани ЛШ-титулата.

Манчестер и Барса паднаа, али независно од тоа сепак...I don't think so.

Шалке се убедливо најслаби од сите 8. у бундеслига неможат глава да кренат таму се накај 10 место сменија тренер и се тоа така да Интер 99% иде во 1/2 финале. Исто и Барса а за другиве 2 не се знае

barca - manchester finale rekov jas :vozbud: btw ima nekade da se kladam koj dve ekipi ke bidat vo finale???? steta sto ni se padnaa shahtjor zal mi e za niv gi posekuvav inter ama nemame sreka :S

За Интер - Шалке нема да најдам некој за кладба :( , така да нека биде Барса - Шахтјор. Ја викам Шахтјор иде понатака, се кладам у 1 недела аватар.. има некој? :motor:

1.Реал - Тотенхем
2.Барса - Шахтјор
3.Челзи - Ман Утд
4.Интер - Шалке

И така :pipi:

мора да има некое изненадување само кое :)

^И Ленон :), Capo, изгледа забораваш кој го направи клучниот продор против твоите =)

Како и да е,сигурен сум дека ќе гледаме одличен фудбал кога ќе играат Челзи и Манчестер.Вистински празник за очи ќе биде.
Само молам Бога да не се падне некој судија ко Еткинсон,Овребо и остали платени го*на и да ги усере утакмиците.

Но,и да отпадне Челзи од Манчестер јас ќе сакам тие да освојат ЛШ.Барем да биде англиска екипа(добро,може и Реал) :))

Добро е тоа што овие 3 ''послаби'' екипи реваншите ги играат на свој терен, па со добра тактика на првите натпревари можеме да гледаме барем интересни реванши. Иако јас мислам дека сепак Барселона, Реал и Интер ќе поминат, може да се случи изненадување. (:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom