UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
Што се смееш бе лимко,да не добиеше неправеден црвен Јовановиќ Партизан ќе извадеше нерешено сигурен сум...

А,на овој Курназ не му враќам,зошто не го разбирам сиротиот што сака да каже.

п.с.Чудо во погорниот пост нема оставено на крај hehe

M

Mario Gómez

Гостин
Брат за тој шо играше со рака у шеснаесетник ....иначе ме мрзеше да одговарам одсабајлечки :) Тука сум :P + имаше еден некоректен старт од бадштубер (а веќе имаше жолт , ако не се лажам) ...мада зависи до критериум на судија =)

пс:Боби , мн. јаки германциве бе :tv:
Вердер беа ослабени многу, не се тие екипа што може да си дозволат толку битни играчи да им отсуствуваат. Си очекуев такво нешто ја. :)

Јаки натпревари имало синојка штета шо не изгледав барем еден.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што се смееш бе лимко,да не добиеше неправеден црвен Јовановиќ Партизан ќе извадеше нерешено сигурен сум...

1.Клучниот збор
2.чисти пенал+црвен
3.нема никад да дознаеме

И не е Арсенал тим што игра во 10 лига,па да паднат од јаката атмосфера.
Алоооо за Арсенал правиме муабет,не за Брегалница.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

ouuuuuu mocle edno gaysko
ne si me razbiral
me razbiras samo taka ti odgovara posto te unistiv i nemas sto da vratis

a za da ne go dobiel nepravedniot crven koj kojznae dali bese nepraveden sam pred golman udren od pozadi neznam kolku e nepraveden zimi ovakvoto ke izvadea nereseno

В

Вори

Гостин
Се избацуаш ко џокер у покер.
Тој курназот рече дека англиските екипи имале лесни противници и затоа сите победиле.И му објаснив некои работи.
Чист пенал да,црвен картон во никој случај.Не беше толку остар стартот,колку што Шамак изглуми добро.
И вчера не знам на која утакмица,излеа на Рубин-Барселона кога го направија пеналот врз не знам кој играч беше,тогаш судијата досуди пенал и само жолт картон му даде на играчот од Рубин.
Значи во никој случај не беше тоа за црвен картон.

--- надополнето ---

ouuuuuu mocle edno gaysko
ne si me razbiral
me razbiras samo taka ti odgovara posto te unistiv i nemas sto da vratis

a za da ne go dobiel nepravedniot crven koj kojznae dali bese nepraveden sam pred golman udren od pozadi neznam kolku e nepraveden zimi ovakvoto ke izvadea nereseno
1.Припази го речникот прво!
2.:pos:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Јас би рекол да небеше Стојановиќ Партизан ќе примеше петарда. И тоа уште пред да добијат црвен картон кога беа 11. Ако ја гледаш ќе знаеш зошто

Тој курназот рече дека англиските екипи имале лесни противници и затоа сите победиле.И му објаснив некои работи.
Чист пенал да,црвен картон во никој случај.Не беше толку остар стартот,колку што Шамак изглуми добро.
И вчера не знам на која утакмица,излеа на Рубин-Барселона кога го направија пеналот врз не знам кој играч беше,тогаш судијата досуди пенал и само жолт картон му даде на играчот од Рубин.

Според правилата доколку одбрамбениот е последен а играчот пред голман се дава црвен, без разлика на стартот, а тоа со Рубин пеналот иниеста не беше сам пред голман и одбрамбениот играч не беше последен во линија. Е сега на повторена снимка се гледа дека стартот врз Шамак не беше опасен али сепак во живо е друго.

В

Вори

Гостин
Пази,никаде не реков дека Партизан бил подобар или заслужил да победи.Таман работа,Арсенал ја контролираше играта.
Ама до пред црвениот картон Партизан се бранеше сосема солидно.
Потоа имаше и пенал и една добра шанса за Илиев при крај.
Не викам дека би победиле,ама можеби ќе извадеа еден бод.

Иначе за црвениот,мислам дека не беше заслужен,тоа усвари и самиот Штарк го знаеше.
Затоа после му даде непостоечки пенал на Партизан,за да компензира.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Последен играч во одбрана,старт од зад грб=црвен картон(јасни се правилата).

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Пази,никаде не реков дека Партизан бил подобар или заслужил да победи.Таман работа,Арсенал ја контролираше играта.
Ама до пред црвениот картон Партизан се бранеше сосема солидно.
Потоа имаше и пенал и една добра шанса за Илиев при крај.
Не викам дека би победиле,ама можеби ќе извадеа еден бод.

Иначе за црвениот,мислам дека не беше заслужен,тоа усвари и самиот Штарк го знаеше.
Затоа после му даде непостоечки пенал на Партизан,за да компензира.
ЈАс би рекол дека Арсенал имаше повеќе шанси пред црвениот картон.

1. Аршавин излага пред голманот, голманот покира на време.
2. Аршавин лоб удар и топката оди во гол но Јовановиќ ја ваѓа од гол.
3. Росицки добива топка во празно но Јовановиќ покира на време.
4. Шамак слободен удар топката одеше во аголот но голманот повторно солидна проценка и одбрана.

Сите овие ситуации се пред да добие партизан црвен картон. После тоа Партизан се затвори повеќе, да не добиеја црвен немаше да се затворат и сигурно ќе имаа Арсенал повеќе шанси. Ако примети после тоа головите беа со глава. Затоа што во затворен фудбал или со шут од далеку или со нафрлена топка најлесно се дава гол. Арсенал шутер од далеку (освен можеби денилсон и Цеск кој имаат храброст да шутнат) нема, но затоа годинава има скокачи за со глава, а за игра со пас има колку сакаш. Затоа и после црвениот картон играта на Арсенал беше подруга. И ти кажуваш за последната шанса пред крај, а првите три не ги спомнуваш.

Моабетот е во стил да влезеше тоа. Е ама да влезеше и влезе има огромна разлика.

И тоа да не добиеше црвен ќе извадеше бод може само да претпоставуваме, а јас мислам дека да не добиеја црвен ќе попиеја петарда. :smir:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

--- надополнето ---

vidi kako bese na barcelona rubin

i gledaj na 6:15 kako bese na partizan-arsenal!

sram da ti e vakvi gluposti so pisis
i do iniesta imase tri igraci toj sto bese desno od nego sekako ke mu ja zemese a imase i eden pred nego i ovoj od levo sto mu bese go faulirase mu dade zolt i penal
a so trebase da mu dade na toj jovanovic? zolt isto pa tuka ima trojca do iniesta a tuka chamak e sam so golmanot i so treba da mu dade kazi mi!?

--- надополнето ---

--- надополнето ---

ouuu e mnogu e smesno hehe
toa ti e najdobra odbrana posto nemozes da mi vratis nikako osven taka:wink:

В

Вори

Гостин
berbatov ne e prisvoen on si e bulgarin neznam so ne ti e jasno? sekoj so ima bulgarski pasos pise deka od baba mu bil bulgar i takanatamu
i on si e bulgar igra za bulgarija tamu zivee cel zivot

a i ne razmisluvate deka moze e vistina toa sto go vikat bulgarite za istorijata na makedonija?

Не сакам да зборувам со човек кој изјавува вакви работи.
Што се мене тиче,можеш да не ме замараш веќе.

Извините за оф топик.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
so koj igraat angliskite ekipi?
so marsej twente partizan i samo valencia so bese pojaka ali nema klasa i i da ima 1000 sansi pak ke zagubi uste koga gi zagubitedvete finalinja u l sh
Не си ти компетентен да зборуваш!
Ова е ЛШ и нема лесни и тешки противници, секој секого може да изненади!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Последен играч во одбрана,старт од зад грб=црвен картон(јасни се правилата).
Не беше за црвен,какви црни правила,прашај некој постручен ќе ти каже,жолт и пенал ДА!

--- надополнето ---

Твој Марибор 160 пати да гостува нема ни нерешено да извади,ниеднаш.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Не беше за црвен,какви црни правила,прашај некој постручен ќе ти каже,жолт и пенал ДА!

--- надополнето ---

Твој Марибор 160 пати да гостува нема ни нерешено да извади,ниеднаш.
Не е за црвен стартот али првилото е мора да се даде црвен затоа шо е последен играч и 1 на 1 со голман ке излезеше Чамак.

Kajgana Shop

На врв Bottom