UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Лелеле Рубињо..добро ќе беше да погодеше..Вечерва сите фаворити тепаа..Честитки за победите,до сите фанови на Баерн,Реал,Рома.Арсенал...Челзи :pishtoldz

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.291
Поени од реакции
46.794
leleee da gledav i toa i minatata godina neznam na koj bese dva cisti penala ne kaza toj sudija
a i dvata penala za valencia protiv atletiko madrid i moze valencia ke osvoese liga evropa :(
a drugive dva ne mi teknuva a ne bea samo tie eve i ova abe ajde samo iljadnici evra mu se dava za dzabe neka gi dadat u afrika neka naranat nekoj covek
И Галатасарај го јадеа ради тој судијата позади гол, на метро од него прават пенал врз играч на Галатасарај и не го санкционираа бидејќи овој сугерираше дека немало такво нешто, а имаше, капак на Се по тој момент, истата акција, играчот врз кој беше направен пеналот од Галатасарај направи фаул и беше санкциониран со втор жолт односно црвен ...
Во неколку моменти, истиот коментатор го имам начекано на К5 како ги критикува тие судии и со право, а со нив а без нив исто му доаѓа дека е, со оглед на фактот што ситуации кои и слеп човек може да ги види они не ги гледаат.

В

Вори

Гостин
Битно партизан го лапна, ама ако, навикнат е.:pusk:
А јас, немам од што да имам комплекси:pusk:
Патриоту,ме интересира Хајдук што напраи во ЛШ вчера?
Или не играше Хајдук ?

Искомплексиран до немајкаде си,кењаш по темиве,а никој не ти дава рецка освен ја и уште некој.Тоа се од сожалување зошто жално е да пишуваш по темиве,а сите да те игнорираат.
Плус ај да пишуваше нешто паметно,а не ЧАМАК :pos:

Со тоа докажа само колку си мизерен и колку немаш појма од фудбал.
Би те замолил да не ме цитираш,нејќам да навлагам во дискусии со такви ко тебе.

M

Mario Gómez

Гостин
Интересни натпревари вчера, денес уште поинтересни. :)

Интер-Вердер би сакал да го гледам вечер ако имам можност, Вердер се без Фритз, Фрингс, Налдо и Пизаро, четворица од најдобрите нивни играчи, но сепак имаат јака клупа годинава па очекувам ваков состав да му се спротистави на силниот Интер.

-Алмеида-
-Марин-Весли-Арнаутовиќ-

Нападот е океј ама одбраната е слаба, а средниот ред нема јак играч освен Баргфреде до негде. Очекувам дека Вердер ќе даде малце отпор.

Барселона и Тотенхем тепаат, за другиве појма си неам.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Патриоту,ме интересира Хајдук што напраи во ЛШ вчера?
Или не играше Хајдук ?

Искомплексиран до немајкаде си,кењаш по темиве,а никој не ти дава рецка освен ја и уште некој.Тоа се од сожалување зошто жално е да пишуваш по темиве,а сите да те игнорираат.
Плус ај да пишуваше нешто паметно,а не ЧАМАК :pos:

Со тоа докажа само колку си мизерен и колку немаш појма од фудбал.
Би те замолил да не ме цитираш,нејќам да навлагам во дискусии со такви ко тебе.
Го дупиш него шо навива за Хајдук , а ти навиваш за Партизан .... двајцата сте :uvo:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Боби[Мкд];3806420 напиша:

Интер-Вердер би сакал да го гледам вечер ако имам можност, Вердер се без Фритз, Фрингс, Налдо и Пизаро, четворица од најдобрите нивни играчи, но сепак имаат јака клупа годинава па очекувам ваков состав да му се спротистави на силниот Интер.

-Алмеида-
-Марин-Весли-Арнаутовиќ-

Нападот е океј ама одбраната е слаба, а средниот ред нема јак играч освен Баргфреде до негде. Очекувам дека Вердер ќе даде малце отпор.

dobar napad imat
ama nemat dobra odbrana i nekoi ete vazni igraci ne mu igrat
za wesley bea zainteresirani ustvari mase spekulacii za inter i milan i werder go zzema posle dobar igrac e santos skola :)

В

Вори

Гостин
Го дупиш него шо навива за Хајдук , а ти навиваш за Партизан .... двајцата сте :uvo:
А,да му ги прочиташ неговите претходни постови каде што на секој пораз од Партизан условно кажано дрка?
Или и ти си од оние што не делат на србомани,албаномани и британомани?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
А,да му ги прочиташ неговите претходни постови каде што на секој пораз од Партизан условно кажано дрка?
Ич тебе да не те боли ја дали се радуем на пораз на партизан или не.
Стај ме на игнор ако ти сметам. И еве уште еднаш за инат, зошто знам дека неговиот гол најМногу те боли.. ДАРИО СРНА!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Боби[Мкд];3806420 напиша:

-Алмеида-
-Марин-Весли-Арнаутовиќ-

Кој баксузи се па тие... не ми се верува дека ТОЛКУ испади може да компензираат. Тек минатото коло се вратија Мерте и Пизаро од повреда и сега овој пак се повреди и згора и Фрингс... :nesum: Ту мач за Вердер за жал...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Me заболе за Динамо Хајдук Партизан ЦЗ и остали ...... мада ја гнасите темата т.д ...... =)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
За кој, не ми текнува на ваква ситуација?
Со рака тој што им играше у шеснаесетник.

За Вердер не играат клучни играчи од типот на Фрингс(моторот) Пизаро,Фриц(неуморниот десен бек) и Налдо од поодамна.Мислам дека е премногу,ама и Интер слушам ќе бидат ослабени(не знам колку е вистина) нема да играат Пандев,Милито,Занети,Самуел,Мота.

Н

'Никола'

Гостин
Со рака тој што им играше у шеснаесетник.
Ама тој пиша колку што се сеќавам, чист црвен за Баерн, па логично би било црвен за некој наш играч. Така сватив. Па го нема да одговори.
Ај бе Деко, просветли не.:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ама тој пиша колку што се сеќавам, чист црвен за Баерн, па логично би било црвен за некој наш играч. Така сватив. Па го нема да одговори.
Ај бе Деко, просветли не.:)
Аааааа е такво нешто не видов јас,добро би било едно образложение...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат за тој шо играше со рака у шеснаесетник ....иначе ме мрзеше да одговарам одсабајлечки :) Тука сум :P + имаше еден некоректен старт од бадштубер (а веќе имаше жолт , ако не се лажам) ...мада зависи до критериум на судија =)

пс:Боби , мн. јаки германциве бе :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom