UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
М

Мартин`

Гостин

Според мене вака еве кои тимови ќе поминат ..

Група А: Интер, Вердер
Група Б: Шалке, Лион
Група Ц: Манчестер, Валенсија
Група Д: Барселона, Панатанаикос
Група Е: Баерн, Рома
Група Ф: Челзи, Марсеј
Група Г: Милан, Реал
Група Х: Арсенал, Партизан

Не верувам дека ќе има некои големи изненадувања по групиве, и од овие што ги пишав погоре сигурен сум дека 95% ќе испаднат како што реков.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
5% ги оставаш за Партизан:icon_lol:

Се пласирале во групи и најјаки ги направивте,нека бидат среќни ако имаат некој гол дадено на крај.

М

Мартин`

Гостин
5% ги оставаш за Партизан:icon_lol:

Се пласирале во групи и најјаки ги направивте,нека бидат среќни ако имаат некој гол дадено на крај.
Сигурен сум дека ќе бидат подобри од Шахтјор е сега битката за второ место ќе биде помеѓу Брага и Партизан (според мене) али им дадов плус поради тоа што ќе имаат многу поголем мотив да играат оваа сезона и конечно да направат поголем успех, инаку Брага имаат поквалитетни играчи.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Група А: Интер и Тотенхем
Група Б: Лион и Шалке
Група Ц: Манчестер Ј. и Ренџерс
Група Д: Барселона и Рубин
Група Е: Рома и Баерн
Група Ф: Челзи и Марсеј
Група Г: Милан и Реал
Група Х: Арсенал и Брага

Мислам дека ќе биде вака, па ќе видиме.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Сигурен сум дека ќе бидат подобри од Шахтјор е сега битката за второ место ќе биде помеѓу Брага и Партизан (според мене) али им дадов плус поради тоа што ќе имаат многу поголем мотив да играат оваа сезона и конечно да направат поголем успех, инаку Брага имаат поквалитетни играчи.
ха, ха... како ќе бидат подобри од Шахтјор? Ќе имаат погласна публика? Пополн стадион?
Шахтјор и Брага ќе се борат за 2 место, а Партизан може да изигра нерешено со некој од нив дома... толку... чудата се случуваат ретко, затоа се нарекуваат чуда!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
^

Мислам дека Брага се далеку поквалитетен тим од партизан, па и шахтјор не се ни најмалку за поттценување. Партизан мислам дека нема ни трети да завршат. Инаку другите статистички така би требало да биде но мислам дека ќе има доста изненадувања затоа и ЛШ е најинтересно натправарување

Мое мислење

Група А: Интер и Вердер
Група Б: Лион и Шалке
Група Ц: Манчестер Ј. и Валенсија
Група Д: Барселона и Рубин
Група Е: Рома и Баерн
Група Ф: Челзи и Марсеј
Група Г: Реал и Ајакс :helou::wink:
Група Х: Арсенал и Брага

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Група А : Интер,Тотенхем
Група Б :Лион,Шалке
Група Ц : Манчестер , Валенсија
Група Д : Барса,Панатинаикос
Група Е : Баерн,Рома
Група Ф : Челзи,Марсеј
Група Г : Реал,Милан
Група Х : Арсенал,Шахтјор

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Мој тип:
А: 1.Интер 2.Тотенхем 3. Твенте 4.Вердер
Б: 1.Шалке 2.Лион 3.Бенфика 4.Хапоел
Ц: 1.Манчестер 2. Валенсија 3.Ренџерс 4.Бурса
Д: 1. Барселона 2.Рубин 3.Панатинаикос 4.Копенхаген
Е: 1. Баерн 2.Рома 3.Клуж 4.Базел
Ф: 1.Челзи 2.Марсеј 3.Спартак 4.Жилина
Г: 1.Реал 2.Милан 3.Оксер 4.Ајакс
Х: 1.Арсенал 2.Шахтјор 3.Брага 4.Партизан

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ауффф Милан го сакав и ги добивме.Фалеше Партизан за да сигурно да ги даваат Реал со сите.Милан језда се слаби пак ме плашат.И лани беа дрва па пак не тепаа.Некако не се баш слаби во ЛШ.Ајакс исто ме плашат а за Оксер мислам дека би требало да им лапнат 6 бода.Дома со Ајакс треба да им земат 3 бода а во Амсердам нема да е баш лесно.Него сеа се чека распореди.Одкако ќе видам тоа после ќе прогнозирам кој колку бода ќе му собере.

T

the Carpenter

Гостин
Немојте така за ПФЦ. Сетете се дека во 2003 година, кога во група беше против О. Марсеј, Порто и Реал ... не беше толку слаб. Беше надигран од Дрогба и Марсеј, но беше подобар и од Порто и од Реал, иако резултатски не беше така. Ама, не смее да се отпишува Партизан. Не е толку Андерлехт слаб, нели?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903

А-1.Интер 2. Тотенхем Б-1.Лион 2. Бенфика Ц-Валенсиа 2.Ман.Ју Д.1-Барселона 2.Рубин Е. 1-Рома 2-Баерн Ф.1- Челзи 2.Марсеј Г. 1-Реал 2. Оксер Х.1-Арсенал2. Шахтјор

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ауффф Милан го сакав и ги добивме.Фалеше Партизан за да сигурно да ги даваат Реал со сите.Милан језда се слаби пак ме плашат.И лани беа дрва па пак не тепаа.Некако не се баш слаби во ЛШ.Ајакс исто ме плашат а за Оксер мислам дека би требало да им лапнат 6 бода.Дома со Ајакс треба да им земат 3 бода а во Амсердам нема да е баш лесно.Него сеа се чека распореди.Одкако ќе видам тоа после ќе прогнозирам кој колку бода ќе му собере.
Aко ништо друго признаваш дека лани ве тепавме, за разлика од некој друг.
Ќе го јадете ко лани :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Групите А и Г се најсилни според тимовите кои се во нив. Најизедначено очекувам да биде во Б групата каде и на Лион не му е сигурно првото место.
Во Ц групата ќе биде интересен британскиот дуел, а и Турците знаат да направат проблеми. Барса доби најлесни противници, може да има проблем само со Рубин.
Базел и Клуж никакви шанси немаат покрај Баерн и Рома. Челзи би требало без проблем прв у група, а Марсеј не ми е толку сигурен за второто место.
Партизан нема шанси за понатамошен пласман, Брага и Шахтјор се многу подобри тимови.

B

boki10messi

Гостин
И Панатинаикос и Копенхаген имаат повеќе шанси од Рубин.
Иначе, не ја потценувајте групата Д. Сепак ова е единствената шампионска група.:)(сите се шампиони на националното првенство).

Kajgana Shop

На врв Bottom