M
Mario Gómez
Гостин
Братче самиот ти ми рече, многу е зајакнато... Лацио, Наполи, страшно лигиШте/Трол си, жими се.
овие Рома не се за ЛЕ, не се за ЛШ, за ПМ се
Братче самиот ти ми рече, многу е зајакнато... Лацио, Наполи, страшно лигиШте/Трол си, жими се.
овие Рома не се за ЛЕ, не се за ЛШ, за ПМ се
Што ќе се замараат они, не им се игра во ЛШ и ЕЛ, доста им е во нивното убер лигиШте.абе јаки се они само не им се игра во ЛШ се чуваат за во Сериа А.(Муабетиве :uvo
Со овие постови не само што тролаш, туку и се бламираш. Лигата е супер, овие не ги бива што не ги бива. Наполи е ѕверска екипа оваа година, туку не сакам да отворам дискусии знам дека се бескорисни. Една работа свати: Калчото за Бундесот е Кока Кола, и секогаш ќе биде.Боби[Мкд];4099008 напиша:Братче самиот ти ми рече, многу е зајакнато... Лацио, Наполи, страшно лигиШте/
Кажи ми како е Наполи супер екипа кога неможеше една победа во ЛЕ да направи со бош екипи едвај отиде понатака со гол во 90 мин. Само немој да ми кажеш дека не им се играло во ЛЕ. Они се супер екипа али само во сериа а.Со овие постови не само што тролаш, туку и се бламираш. Лигата е супер, овие не ги бива што не ги бива. Наполи е ѕверска екипа оваа година, туку не сакам да отворам дискусии знам дека се бескорисни. Една работа свати: Калчото за Бундесот е Кока Кола, и секогаш ќе биде.
Живејте вие со стара слава, уверени дека е така, дискусиите се бескорисни оти иако цел свет го сфаќа тоа веќе(дури некој и од вас), вие нема да сфатите дека битката е загубена, и многу јасно не очекувам од тебе да признајш, но како и да се го знаеш тоа и цел свет го знае.Со овие постови не само што тролаш, туку и се бламираш. Лигата е супер, овие не ги бива што не ги бива. Наполи е ѕверска екипа оваа година, туку не сакам да отворам дискусии знам дека се бескорисни. Една работа свати: Калчото за Бундесот е Кока Кола, и секогаш ќе биде.
Како не ке си го сркне 90%.Наполи е најдобрата италијанска екипа моментално
Пишете ја сите утре со Виљареал :smir:
Потпишувам со две рацеЕдна работа свати: Калчото за Бундесот е Кока Кола, и секогаш ќе биде.
Не им се игра во ЛЕ. Ја ова го кажав пред да почнат да ги уплаќаат италијаните, кој ме послуша, заштеди.Кажи ми како е Наполи супер екипа кога неможеше една победа во ЛЕ да направи со бош екипи едвај отиде понатака со гол во 90 мин. Само немој да ми кажеш дека не им се играло во ЛЕ. Они се супер екипа али само во сериа а.
Цел свет знае само ти не можеш да најдеш 5 истомисленици на форум без оние што се Бундес фановиБоби[Мкд];4099043 напиша:Живејте вие со стара слава, уверени дека е така, дискусиите се бескорисни оти иако цел свет го сфаќа тоа веќе(дури некој и од вас), вие нема да сфатите дека битката е загубена, и многу јасно не очекувам од тебе да признајш, но како и да се го знаеш тоа и цел свет го знае.
Читај погоре.Наполи е најдобрата италијанска екипа моментално
Пишете ја сите утре со Виљареал :smir: