UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Вилшир :cuc::cuc::cuc::cuc:

Има повеќе муда него сите други 10 души заедно

В

Вори

Гостин
Не знам со кој памет мислев дека Арсенал може да ја тепа Барселона.Како и да е многу сум грешел.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Боби[Мкд];4099008 напиша:
Братче самиот ти ми рече, многу е зајакнато... Лацио, Наполи, страшно лигиШте/
Со овие постови не само што тролаш, туку и се бламираш. Лигата е супер, овие не ги бива што не ги бива. Наполи е ѕверска екипа оваа година, туку не сакам да отворам дискусии знам дека се бескорисни. Една работа свати: Калчото за Бундесот е Кока Кола, и секогаш ќе биде.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Одлично се покажаа Италијанските екипи до сега... Гледам јас кој ќе ја брани честа : )))

Еј, овие на јуве пацие.. оваај навивачиве нека спремат знамињата од Интер пак, пошо едина шанса сме им за излез у ЛШ... или ЛЕ? ;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сонг ако продолжи вака, највеќе да издржи до 60 мин, после следува туширање.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.595
Поени од реакции
22.583
Се молат навивачите на Арсенал да фрлат барем една топка на теренот, за да можат и Арсенал да играат фудбал. :nesum:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Со овие постови не само што тролаш, туку и се бламираш. Лигата е супер, овие не ги бива што не ги бива. Наполи е ѕверска екипа оваа година, туку не сакам да отворам дискусии знам дека се бескорисни. Една работа свати: Калчото за Бундесот е Кока Кола, и секогаш ќе биде.
Кажи ми како е Наполи супер екипа кога неможеше една победа во ЛЕ да направи со бош екипи едвај отиде понатака со гол во 90 мин. Само немој да ми кажеш дека не им се играло во ЛЕ. Они се супер екипа али само во сериа а.

M

Mario Gómez

Гостин
Живејте вие со стара слава, уверени дека е така, дискусиите се бескорисни оти иако цел свет го сфаќа тоа веќе(дури некој и од вас), вие нема да сфатите дека битката е загубена, и многу јасно не очекувам од тебе да признајш, но како и да се го знаеш тоа и цел свет го знае.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Наполи е најдобрата италијанска екипа моментално
Пишете ја сите утре со Виљареал :smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кажи ми како е Наполи супер екипа кога неможеше една победа во ЛЕ да направи со бош екипи едвај отиде понатака со гол во 90 мин. Само немој да ми кажеш дека не им се играло во ЛЕ. Они се супер екипа али само во сериа а.
Не им се игра во ЛЕ. Ја ова го кажав пред да почнат да ги уплаќаат италијаните, кој ме послуша, заштеди.
Боби[Мкд];4099043 напиша:
Живејте вие со стара слава, уверени дека е така, дискусиите се бескорисни оти иако цел свет го сфаќа тоа веќе(дури некој и од вас), вие нема да сфатите дека битката е загубена, и многу јасно не очекувам од тебе да признајш, но како и да се го знаеш тоа и цел свет го знае.
Цел свет знае само ти не можеш да најдеш 5 истомисленици на форум без оние што се Бундес фанови
Наполи е најдобрата италијанска екипа моментално
Пишете ја сите утре со Виљареал :smir:
Читај погоре.

Kajgana Shop

На врв Bottom