UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Браво за Милан. Доколку го исклучија Фламини што и требаше, ќе беше истата песна, немаше да поминат центар, така да заслужена победа на Тотенхем. Физички каде каде поспремни, побрзи и за разлика од Милан имаа кој да повлече игра. Мислам дека некако потецнувачки гледаа према Тотенхем, демек ние искусните па кои се сега овие дебитанти, дали тоа првото место во Серија А ги дигнало толку или не знам што друго. Играта на Тотенхем беше многу јасна, играат во гости го имаат Ленон што може да им претрча 3ца на контра и да примаат гол. Додека да нападне Милан, Тотенхем веќе беше со 9 фудбалери позиционираи во одбрана, а Милан немаше средина или играч што ќе размрда и ќе направи акција која ќе придонесе посериозна шанса. Иако во второто полувреме имаа иницијатива сепак не успејаа, сите чекаа Ибра чуда да прави, додека Робињо не се виде нигде. Тука и Гомез беше мачка. Ќе биде доста интересно во Лондон, ќе се вратат некои повредени, Гатузо фала Богу нема да го гледам, а ако не игра Пирло шансите за Милан да победи таму се 20% според мене. Толку им се силите, реално.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Мислам дека некако потецнувачки гледаа према Тотенхем, демек ние искусните па кои се сега овие дебитанти, дали тоа првото место во Серија А ги дигнало толку или не знам што друго.
Ми е жал што во првенството се први и тоа малку ги крева во облаци ама во ЛШ се виде до каде е квалитетот, убедливо.
до толку Милан летаа во облаци и ги потценија Тотенхем што дури со 7 дефанзивци излегоа на терен

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Едноставно само Рој Кин на времето во Манчестер можеше вака да се изглупира како Гатузо....!
Кин увек пиеше картони за вакви постапки, сеирот на темава е толку живнат дека помина неказнето :icon_lol:

--- надополнето ---

Ќе се започне со истрага

UEFA launch probe into AC Milan nutter Gennaro Gattuso after heated clash with Spurs coach Joe Jordan

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1357527/Gennaro-Gattuso-probed-UEFA-clash-Joe-Jordan.html#ixzz1E7LujxcY

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Бидејќи толку го сакаат ,вечер ќе го добијат ! ! ! :tv:

Мноху интересна изјава од Гаврдиола во врска со Фабрегас

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Напред Арсенал сите сме со тебе! :tv:

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Liga na sampioni e, se e mozno ali sepak mislam deka Barcelona ke pobedi povtorno. Pokvaliteten tim se spored mene.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Арсенал и Барса играат најубав фудбал, напаѓачки без бранење, така да вечер сакам да уживем у добар фудбал, пиво и чипс

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
до толку Милан летаа во облаци и ги потценија Тотенхем што дури со 7 дефанзивци излегоа на терен
Па јбг, тоа имаат на располагање, да не им остана некој офанзивен на клупа? А со понашањето ги потценија и те како, реагираа кај судиите на секој нормален старт, Робињо бараше картони да дели судијата за смешки, а Милан нели мораше да биде поштеден од црвени, Гатузо изиграваше маалски тепач, па дури на Крауч скокаше...циркус невиден. Ама едноставно нели, има и реванш, па ќе видиме што ќе се деси во Лондон.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Па јбг, тоа имаат на располагање, да не им остана некој офанзивен на клупа?
Пато? формацијата можеше да изгледа и вака

....Гатузо....Сидорф....
...........Робињо.....
.....Пато.....Ибра.....

која е каде каде поофанзивна

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Уште Челзи и Манечстер,дека Арсенал ги сметам веќе не у 1/4 финале,него у финале :icon_bigg
Хахаххахахахахахахахахахахахааххахахахахахахахаха........за ФА Куп мислеше?
Моја прогноза 1-3 за Барса вечер.

Kajgana Shop

На врв Bottom