UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.
Чеј второ полувреме, осеќам ќе се отвараат паштети или нешто слично.Јунајтед само чека кога ќе го прими голот. За Велбек не ми се прави муабет.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сите сопкасти ги изгаснаа, има некој асален?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Има сопкаст што работи за Барса Атлетико

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чеј второ полувреме, осеќам ќе се отвараат паштети или нешто слично.Јунајтед само чека кога ќе го прими голот. За Велбек не ми се прави муабет.
абе види според експертизата на темава требаше досеа да е 20-0,да почекаме. Така да полувреме 0-0 со Баерн е топ според стандардите поставени тука.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Цел тим на Јунајтед трагедија , играта очајна овој Мојс е невиден идиот , јас не би го ставил тренер ни на Маџари Солидарност да биде , Гигс се гледа дека плаче за пензија колку и да е искусен и се за овакви утакмици се гледа дека неможе веќе , Фелаини катастрофа Алаба го работи како мало дете , му зима воздушен дуел еј :tapp: го дрибла како од шала , а за гнасава Велбек не ми се збори , од кога зборам дека треба да се прати во Саутенд на позајмица едно 3-4 сезони да свати дека е дрво.
Вака пред неколку години Мурињо освои ЛШ со Интер, тогаш тој беше генијалец, а сега Мојс идиот? Само вака се игра против екипиве од Пеп, а излезиш да се надигруваш ќе наебиш, башка да беше присебен Велбек ќе водеше Јунајтед 1-0, Баерн и така немаше некоја посериозна шанса.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
А со пеналот што правиме? Или ај и така нашиве ќе го промашеа :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.
А што треба да правиме кога вашите играчи се вратиле назад, играте затворено, освен стрплива игра од наша страна и пробување различни комбинации не гледам што друго би правеле нашите играчи. Да можеби подобро ќе беше да ја дадеа топката на вашите играчи и така повеќе од 4 паса не можат да врзат, ќе згрешат и ете ни брзо водство.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро ќе биде Јунајтед да даде гол некако па реваншот да биде интерсен.
А браво за Атлетико можно е да бидат во слична ситуација на Дортмунд лани, ај што се они добри па и Барса не се нешто посебно.
Ваљда утре поофанзивни мечеви ќе има, сега за сега очекувани тактички мечеви во кој што дури не ни има некоја тактика за уживање.
Второто, ова го викав јас уште кога играа против нас, ама до сега немаше противник за да се докаже ова.Допрва во 1/2 финаче ќе се покаже тој фудбал без фудбал, кој што пак да бидеме реални носи резултати.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
циганчето бразилско 5 пати ја чепна топка а 10 пати падна

штета што коста се повреди

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
sop://broker2.sopcast.com:3912/151170
барса атлетико

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Не може навивач на Челзи,екипа каде што тренер е Мурињо да стави ваква слика...:D
T.E моја грешка,може секој да стави ваква слика,ама не можете да се жалите на фудбалот што го гледате :D

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Не ја следам многу Барса, ама не би биле подобри опции Санчез или Педро од Нејмар? Или едноставно не му е денот на Нејмар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom