Баерн лигата имаше 2 тима лани во финале во ова натпреварување.Изгледа не е Баерн толку јак, туку Баерн лигата е многу слаба![]()
Чеј второ полувреме, осеќам ќе се отвараат паштети или нешто слично.Јунајтед само чека кога ќе го прими голот. За Велбек не ми се прави муабет.Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.
абе види според експертизата на темава требаше досеа да е 20-0,да почекаме. Така да полувреме 0-0 со Баерн е топ според стандардите поставени тука.Чеј второ полувреме, осеќам ќе се отвараат паштети или нешто слично.Јунајтед само чека кога ќе го прими голот. За Велбек не ми се прави муабет.
Вака пред неколку години Мурињо освои ЛШ со Интер, тогаш тој беше генијалец, а сега Мојс идиот? Само вака се игра против екипиве од Пеп, а излезиш да се надигруваш ќе наебиш, башка да беше присебен Велбек ќе водеше Јунајтед 1-0, Баерн и така немаше некоја посериозна шанса.Цел тим на Јунајтед трагедија , играта очајна овој Мојс е невиден идиот , јас не би го ставил тренер ни на Маџари Солидарност да биде , Гигс се гледа дека плаче за пензија колку и да е искусен и се за овакви утакмици се гледа дека неможе веќе , Фелаини катастрофа Алаба го работи како мало дете , му зима воздушен дуел ејго дрибла како од шала , а за гнасава Велбек не ми се збори , од кога зборам дека треба да се прати во Саутенд на позајмица едно 3-4 сезони да свати дека е дрво.
А што треба да правиме кога вашите играчи се вратиле назад, играте затворено, освен стрплива игра од наша страна и пробување различни комбинации не гледам што друго би правеле нашите играчи. Да можеби подобро ќе беше да ја дадеа топката на вашите играчи и така повеќе од 4 паса не можат да врзат, ќе згрешат и ете ни брзо водство.Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.
Второто, ова го викав јас уште кога играа против нас, ама до сега немаше противник за да се докаже ова.Допрва во 1/2 финаче ќе се покаже тој фудбал без фудбал, кој што пак да бидеме реални носи резултати.Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.
Не може навивач на Челзи,екипа каде што тренер е Мурињо да стави ваква слика...