"Уџи ми дубоко"

SMRT TURBOFOLK! SLOBODA NARODU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD hahahaha

Ехеееееее јас ко ја промовирав Слаџа овде на форумов, само криво ми е што тема не отворив за нејзе.
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:57 AM ---
A шо сакаше стариот да направи кога ја покри со палтото на крајот, неможам да сватам :eek:

Цензура како биииииип и *.

Ах мори Слаџо,Слаџо....уствари добра е само нема кој да ја отепа:)

П.С.Уџи ми дубокоооооооооооооооооооооооо...ouuuuuuuuu yeahhhhhhhh

:cautious:

Цитро, е оваа треба да ја опнеш, полесно ќе ти биде.
Само се надевам дека имаш дома една мотика..

Значи оваа Слаѓа евергрин ќе стане :)

Или пак секојпат кога се појавуваат нови генерации на интернет повторно ја откриваат...

Како и да е, и јас како и Bucio се пријавувам дека сум од првите фанови на Слаѓа :)

Господе Боже...прв пат го гледам видеово и се запрепастив.......... Девојка си бе алооооооооооо...и после не не почитувале доволно :eek:
За оваа само бесење на плоштад.

OMFG!!!!!!! Ова беше....Немам зборови, незнам како да се изразам....................

оваа крава ќе да е.....добро бре......
од спонзорки чоек гла да не мој да крени :)
Господе Боже...прв пат го гледам видеово и се запрепастив.......... Девојка си бе алооооооооооо...и после не не почитувале доволно :eek:
тоа е крава.......не е девојка...нормална девојка би си ја ствила главата во песок.....ко ној.....

Не е девојка,Милфица е...

оваа крава ќе да е.....добро бре......
од спонзорки чоек гла да не мој да крени :)

тоа е крава.......не е девојка...нормална девојка би си ја ствила главата во песок.....ко ној.....
Не е девојка,Милфица е...
Се запрепастив дечки... Срамота.

Незнам за вас ама јас би...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom