Училишна хортикултура

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се чудите бе?

Зар немаше кампања: Засадете дрвце или шо и да е засадете!:bip:

Добро е, јас помислив некоја драчевчанка насадила компир...
ќе велев форумџивка ама ај.

Ајм а барби грллл?

идам и јас.... :pos2:

Ете, и вечер се инспирираа од случајот со марихуаната објавен на Кајгана.
Пронајдено е и стебло со марихуана во ОУ. Гоце Делчев - Скопје.

Ејсид, се сеќаваш на мојата тема со сликите од учебникот по македонски? Оргазам, вибратор енд стаф?
Ти ги објави сликите во недела, а тие ги ставија во фото вести во понеделникот. Добро што барем напишаа дека е превземено од Кајгана.

hehehe...луѓе ја нема веќее..хахаха...тоа е кај мене пред врата ама ја нема веќе хахаха...се наркомани беееее..цццц..хохохо:vozbud::pos2:

Апаратот на фоторепортерот на ВЕЧЕР, регистрираш дрво на марихуана кое изникнало во паркот на Основното училиште "Гоце Делчев", во строгиот центар на главниот град.
:uvo::uvo::uvo::uvo:

Ova ne e nisto novo pred dva meseci imase steblo vo Pastaloci vo gradinkata bas pred vlaznata vrata pa za dva dena celo go obraa.

Марихуана во жардинјерите пред влезот на основното училиште "Рајко Жинзифов" во Драчево. Тазе навадена од страна на чистачките, кои немаат поим што всушност одгледуваат. Според големината (и Google), овие "волшебни" тревки се тука повеќе од 2 месеци.
marihuana-1.jpg

marihuana-2.jpg

marihuana-3.jpg

Или можеби се користи за едукативни цели? :uvo:
ja brat zavrsiv tuka....i cudno mi e da gleam vakvi stvari...a i do cistackite e...veruj mi...glupi ko guski u magla...

:pos::pos:Абе да нема градинка во близина,па они да не ја засадиле?:vozbud:
odma karshi imas...ja mislam deka zabavacinjata ...tie opasni faci se site...ozbilno...a inace od licni izvori znam...deka ako padnalo nekoe semchne ...mozno e da izrasne...a poso cesto se duvucka tamu...niso cudno :music3:

a kaj mene u osnovno ne teraa sardineli (ili kako i da se vikaat) da sadime:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom