Училишна хортикултура

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.539
Поени од реакции
35.639
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Марихуана во жардинјерите пред влезот на основното училиште "Рајко Жинзифов" во Драчево. Тазе навадена од страна на чистачките, кои немаат поим што всушност одгледуваат. Според големината (и Google), овие "волшебни" тревки се тука повеќе од 2 месеци.
marihuana-1.jpg

marihuana-2.jpg

marihuana-3.jpg

Или можеби се користи за едукативни цели? :uvo:

Абе пер 21 век сме шо се чудиш, неможе без дрога :) ...

Башка у осовно школо, не ми се веруе да е некој од основците... некој друг ги засадил тамо, а слижителките па многу внимание обраќат... :nesum:

Ајт отидоФ јас да скинам една :salut: :D

гарант чистачките дуваат,па сега местат деца :):)

Озбилно да праиме муабет,школски двор најчесто си седи народ што не се нужно ученици таму,најверoјатно пушеле што пушеле фрлиле една семка и им се фатило,сеа следно каj Спасеновски по субвенции :):)значи ова не мора да значи дека е изментишена младината, а е за е :)

абе од ова тревата имам на бавча многу самата си никна никој ни ја бери ни ништо си седи си расти а ја прскавме со некој отров да не расти ама пак расти ако сликам да видите колку има ке ме има на телевизија

абе од ова тревата имам на бавча многу самата си никна никој ни ја бери ни ништо си седи си расти а ја прскавме со некој отров да не расти ама пак расти ако сликам да видите колку има ке ме има на телевизија

Абе шо кажуваш ти,пази вечер ке те ограбат во бавча ке видиш некој 3-4 :pos2:

Торенту, ај сликај.

ке сликам ко ке одам далеку ми е малце бавчата ама ке сликам

Мора чистачките екстра приход да утепаат мала им е платата :pos2:

Откако воа се објави до утре ке го снема 100 %

Нормално, ќе го соберат џанкерите, ќе го исушат и испушат уште пред да речеш цинцилатор од федерфуфна.

Ммм ме настрвија овие :pos2: Има ли некој да иде да ги обереме додека не отишол некој друг :)

Аха, надевај си се дек е уште таму. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom