Ученички екскурзии

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување

Какви се (повеќедневните) екскурзии денес?

• Наставно-образовни

Гласови: 9 8,7%
  • Неколку дневен одмор (sex&drugs&rock and roll)

Гласови: 95 91,3%

• Вкупно гласачи
    104
Па нормално не е скапо, кога 4-5 дена ќе ги поминете во автобус... нема потреба да се даваат пари за хотел.

200 евра ни побараа 7 дена одкои 4 ке ги поминеме во автобус!
мислам дека агенцијата што ке не носи е "Мартин" во асоцијација со на Пан такси автобусите!
иначе во понудата имаме и крстосување по дунав дискотеки и слични места-не ја знам целата поради тоа што уште не ни ја дале кога ке ни ја дадат ке ви ја пишам!
LOVEAShLEY ако може подедатално нешто околу цената и местата на посетување?

Соберете се два тројца и одете по агенции ке ви напраат цени напрајте тендер школо и готово.Ние така напрајвме од коа видовме дека не крадат.

Па крадење е, многу нормално.
Во Струга пред 2-3 недели бевме за 3.300, јас за истите пари во Италија бев. Едноставно нема резонт, а тие знаат дека сите деца ќе одат зошто е последна екскурзија, матурска ваква-таква и гледаат шанса да ограбат што повеќе.

и јас сум трета година и ние сакавме Прага-Будимпешта, ама професорите нешо се бунеле, многу скапо ќе било, немало да можат сите да идат..и што, на крај сами одлучиле да не носат во Бугарија.се бунеа нашите на родителска и во понеделник треба да се изјасниме каде сакаме да идеме.се надевам дека ќе ни успее:lollipop:
а за цена ништо не ни кажаа btw:)

нас ни побараа 11.990
на 3 рати по 4000 сеа кој сака може и наеднаш:smir:

нас ни побараа 11.990
на 3 рати по 4000 сеа кој сака може и наеднаш:smir:

вие сте поминале поефтино за 10 денари... инаку ние плаќеме на 4 рати по 3000 денари, а за во готово имаме 210 денари попуст.
btw во цената не е вклучено крстоснувањето по Дунав и уште 2-3 влезници.. значи имаме +30 евра за влезници. Имаме 2 диско влезници и 3 ноќи во автробус... :vozbud::vozbud::vozbud: ќе биде весело...

Втора година од Орце ке не носат во Будва.Три спиења во хотел Словенска плаза мислам.Вториот ден сме во Дубровник.А имаме и посета на Св.Стефан.И не не носат преку Мораца туку преку албанија.Мислам дека топ ке биде:vozbud:

Оваа година бевме на 7-дневна екскурзија со професорот по физичко на зимување во Семково (Бугарија) и си поминавме супер,сега за сега нема некои планови но можеби пак ќе организираме нешто со професорот по физичко на летување некаде ќе биде јако :)

Oдам у саботаааааааааа т.е. за 3 дена одам у Будва , Сплит, Дубровник... тама ке сме 6 дена ... ооо јееее ... малцее скапа.. 9.990 :) ... ама одаме нема откажуване... со душа чекам сабота да дојдее...

На 15 Мај, одам Охрид на 3-дневна ( 2 вечери ) екскурзија, во некој хотел Жупа. Ќе одиме 2те вечери во диско и на крстарење со Св. Наум. Крстарењето и влезниците од дискотеките не се вкЉучени во цената :)

Oдам у саботаааааааааа т.е. за 3 дена одам у Будва , Сплит, Дубровник... тама ке сме 6 дена ... ооо јееее ... малцее скапа.. 9.990 :) ... ама одаме нема откажуване... со душа чекам сабота да дојдее...
Ех скапа,таман си е што сакаш ти за 10000 те носат во Будва,Сплит,Дубровник.. и 6 дена сте таму не одеш за Пелистер па да е 5000 :smir:

Одмор братче одмор, ќе одите со школските во некој места ќе се изнафураш до даска, а професорите и тие желни за патување и се таман.
ај и ќе се посети некој музеј, или знаменитост, колку да не го изгуби образовниот карактер.

Зависи од возраста на децата.
Некаде до 6-то одделение не верувам ни денес дека прават такви работи, од седмо може, најпопуларните ученици, бубалиците не.
Затоа не гласав.

Јас сум 3 и оваа година треба да не носат во Рим, велам треба да не носат оти Италијанците многу не ебаваат за визи, една купица документи извадивме па сеа ќе видиме дали ќе ни дадат визи, ако се оди според планираното ќе заминеме на 20 Мај, а требаше да одиме уште во Април ама нашите сакаа со безплатни Унгарски визи да влеземе ама и Маѓарите не заебаа па сеа нови компликации се створија, а ја уште не можам да разберам дали преку Унгарска амбасада ќе вадиме визи...

Инаку одиме преку Т.А. Гранада Скопје, јас од пријатели Скопјани слушнав дека знаела да прави глупости оваа агенција ама ќе видиме шо ќе биде. А цената е 13900.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom