Убиен Македонец во Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата DedoAleko
  • Време на започнување Време на започнување
Орсон Велс вода да му носи на Стиљан.

Фала ти многу што мене и многу други не направи идиоти пар екселанс. :facepalm:

Гледате дека Стилјан е болен, односно е случај за на психијатрија и не е во ред да се зезате на негова сметка. Кои црни тајни служби, кои шпиуни? Јас знаев дека Тодор Петров е ебиветар и издишана гума, ама не знаев дека до толку може да отиде далеку, до душа и него комотно можат дијагноза да му воспостават, и секоја чест на МТВ и на Алфа.

Две држави успеа да заебе:vozbud:

Вчера антитерористичкото одделение на грчката полиција го уапси Стилјан Самарџиев, откако во семејната куќа на Самарџиеви во селото Крушоради, Леринско, пронашла оружје, дознаваме од локални извори.

Полицијата дејствувала откако на грчките блогови и медиуми биле објавени фотографии на Стилјан со оружје, преземени од неговиот фејсбук-профил, кој повеќе не е активен.

По истрагата било утврдено дека оружјето, калашников, е лажно, па Самарџиев ќе биде испитан и пуштен на слобода.

Изворите тврдат дека Самарџиев е ментално нестабилна личност и дека неговото семејство ќе побара лекарска помош за него.

За оваа слика сигурно се работи

siljan.jpg

И сега пронашле оружје или не пронашле оружје?

Инфантилен пиперка-терорист. Со македонското знаме извадено од фиока само за сликање.
Ќе го соберат поново да го испитуваат за тепалката за муви што е на маса.
Ете со какви се дружи психото Тодор Петров и на какви верува безрезервно.

Инфантилен пиперка-терорист. Со македонското знаме извадено од фиока само за сликање.
Ќе го соберат поново да го испитуваат за тепалката за муви што е на маса.
Ете со какви се дружи психото Тодор Петров и на какви верува безрезервно.
Гревота е детето, не е ни за замерување ни за потсмевање.

Што не важи за овој што доброволно испадна кретен и со сите сили се труди да си го одржи нивото
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=ECD5E8C0377F514284B557169D69F504
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 18:00 ---
Единствените кои погрешија и кои треба да сносат одговорност во случајов се МТВ и никој друг. Не гледам ништо трагично за нас како држава. Ако некој сака да не подјебава може до бескрај на еден или друг начин.
Биди ми и ти поздравен и не гледајте виновници таму каде што ги нема. Вистинските противници се на друго место.

Не ми се верува :). Последниве две страни се обидував да објаснам дека „нема случај„, ти беше спремен да поверуваш дека и покрај сите докази и од наши и од грци сепак е можно да се заташка вакво нешто (сосе селото збориме за цирка 1000 луѓе!!!) и сега ќе испадне дека јас верувам во заговори?:D
Чекај сега.
Ти тврдиш дека такво лице не постои, у стилот "Исус не постоел".
Истовремено не постои, а бил примен во болница со тешки телесни повреди.
Најдобронамерно велам: чукнете си ја главата.:tapp:
Голем е бројот на Македонците кои имаат исчезнато "без трага и глас" во Грција, Бугарија, Србија..
Види, никој не вика дека Силјан е некој си грчки„агент„ или нешто слично. Грција уствари и не мораше ништо да прави во случајов. Дечкото си е таков каков што си е, а грците откога видоа како се „прими„ цела држава само си грицкаа семки и фаќаа сеир. И некои од нив дупеа („изворот на алфа од болницата„:D) по малце, оправдано. Нема ништо џемсбондовски тука, никакви завери, ништо. Само си искористија пенал.

И не е дека нема баш штета за нас, само среќа што во случајов е мала. И среќа (ама само во овој случај) што малку „касно палиме„.Уште ли ќе беше мала ако истата вечер се кршеше грчката амбасада (и ти повикуваше на тоа пред 2-3 поста:sneaky:).

Да скратам, малку или многу, оваа лакрдија беше во наша штета. Вистина е дека некој може да не подјебава до бескрај, ама зошто самите да му го олеснуваме тоа?

П.С. Сега видов како излегол постот. Тоа дијагнозата ми беше за Т. Петров, да нема забуни.:). Поздрав.

шо бидна со случајот,лесно се заташка ??

Стилијан постои,вистински лик е или креиран за нечија потреба,имаше или немаше убиен македонец во солун од златна зора........манипулирани или скриена вистина ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom