Тодорчо некој треба здраво да го исплеска ако на крај и официјално испадне дека било лов на вештерки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Петров не би избрзал со ваква изјава, ако не бил сигурен! А, и не би требало да е толку глупав со таква постапка, зошто истата би имала последица ако не е вистина!
Сепак времето ќе покаже!
Јас го имам гледано како на Бугарска телевизија им збори дека ние кога сме ја освојувале Сирија дека Бугарите биле наши робови.Водителиве го гледаа двајца на чудно и го оставија да збори едно 5 минути побараа реклами и после почнаа музика да пуштаат на телевизијата.
Петров е до толку глупав и Петров е до толку луд да си верува на своите глупости.Најопасната комбинација на свет глуп и луд,поопасна и од интелигентен и луд.
.
“Родителите проколнаа, стоп за медиумите. Замолија за дискреција. Да не им одиме утре на погреб на цела фамилија. Се во свое време“ - рече Петров.
Сега се ставивме во таква ситуација што мораме да стоиме зад ова наша верзија,веќе си дадовме амин ...дали е арен Стилјан или не,дали имало убиство или не и не е толку важно мораме да стоиме зад нашата верзија... на крајот на краиштата ако бугарите може да ни протнуваат луѓе од типот Спаска и како Грците оној ретардираниот од лудница,мораме и ние со подршка,инаку ке испаднеме како што велат Грците и Бугарите,провокатори и лажни... и како се вели,памет за друг пат за вакви сериозни работи...
„Мојот прв братучед Александар Самарџиев студира во Солун, а моментално лежи во болница затоа што членови на Златна зора го фатија во Солун заради мојата акција и го направија црн од ќотек! Уште не знаеме дали ќе биде жив или ќе умре!!! Златна зора не може да ме најде мене и почнува полека полека терор против моите роднини и пријатели во егејскиот дел на Македонија. Нема никакви шанси да ме најдете вие од Златна зора и бидете среќни што правам само мирни акции со знамиња и плакати, ако почнам и јас терор после ќе ве е*** сите! Јас за вас ќе бидам како фантом нема да ме најдете никогаш! Македонија над се.“
Не се ставивме во никаква ситуација.Тодор Петров нека лежи 2-3 години затвор за повикување на војна со лажни докази,неколку јавни отпуштања на уредници на нашите многу професионални медиуми и тоа е тоа.
А бугарите нека ги прибираат тие од сојот на Спаска нека им работат во државна администрација за двојно поголеми плати и нека им даваат бесплатни станови.Колку повеќе успеат од тој тип да префрлат во Бугарија толку подобро за нас.
.
Мене друже ми е доволно што знам дека Грците се спремни на вакво нешто,затоа што правеле и многу полоши работи од оваа.
Е сега битниот момент тука е зошто е пласирана ваква работа: дали Стилјан емотивно направил вакво нешто, дали е славољуб, дали некој го манипулира, дали вистински се случил настанот па Грците умешно преку притисок прикриваат.
Незнам, и искрено не е мое да дознаам, си имаме новинари, дипломати нека си ги познојат малку газовите, за тоа се и платени.
Must... not.. say... it... неможам... морам... Убила ме простоќа!Слушнавте на вести за некој постар брачен пар кој палел свеќи пред грчка амбасада?![]()