Убиен Македонец во Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата DedoAleko
  • Време на започнување Време на започнување
Абе циганине не не' сакаат....не мразат до коска....
...ама меѓу нас какви гадови има, сами сме си криви!? Кој и што сака да испровоцира!?

Utre so toj razum ke vi vlezat grcite i ke ve okupiraat so toj razum albancite si dobija pola drzava so tj vas razum ,samo trpeniee abe site trebalo da ve krstat Trpevci ili Trpani :facepalm: ne BAN ako saka i Jelacic neka mi stavat ebagoooo
Само кажи ми дека веруваш во копита ала Петров и во нивниот „патриотизам“....еве и јас сум на истиот став со тебе, ама што бидна од „паткава“? Сеа снимки по цел свет како џандарине ја бранат ц*****ската канцеларија за врски од малоумни дивјаци (прееска поминав од таму, цела полиција што и е страв да иде подалеку од Сингелич е таму), а реален повод нема....еве и нека нема протест - го има кретенот ТП со изјави во Бардовци-фазон и додека ти се нервираш, он лапа по скопски кафани со пари наша заспана дијаспора.....а го лапаме ние недолжни ФИРОМ-ци...

Ај мајката и ја им првин поверував, проста раја... :oops:

Еве го видеото од мтв
http://www.youtube.com/watch?v=gFuOhdvzdCc
Петров се јавува од Швајцарска со изјава или Грција ќе се среди или нема да ја биде. Дека убиството било провокација за војна. Несаглам. Добро што презентерот се снајде па се огради од повикот за војна.

Друже на видеото никаде Тодор Петров не повикува на војна како што напиша некој мислам Александров и после и други почнаа да шират неточна изјава. Офтопик е за тоа да пишувам, ама некои без да видат што точно тој кажал почнаа да веруваат на такво нешто. И не ми е намерата да бранам некој што избрзал со реакции за сериозна работа.

Инаку Златна зора изврши напади врз имигранти пред некое време па сосема веројатна изгледаше веста, затоа и многу луѓе се фатија на стапицата и избрзаа.

Абе циганине не не' сакаат....не мразат до коска....
...ама меѓу нас какви гадови има, сами сме си криви!? Кој и што сака да испровоцира!?

Само кажи ми дека веруваш во копита ала Петров и во нивниот „патриотизам“....еве и јас сум на истиот став со тебе, ама што бидна од „паткава“? Сеа снимки по цел свет како џандарине ја бранат ц*****ската канцеларија за врски од малоумни дивјаци (прееска поминав од таму, цела полиција што и е страв да иде подалеку од Сингелич е таму), а реален повод нема....еве и нека нема протест - го има кретенот ТП со изјави во Бардовци-фазон и додека ти се нервираш, он лапа по скопски кафани со пари наша заспана дијаспора.....а го лапаме ние недолжни ФИРОМ-ци...
Posle dolgogodishno iskustvo so vakvi kopita ala petrovci i slicni resiv da si veruvam samiot na sebe taka e najubavo , bidejki treba nie kako nacija prvo da si gi sredime vantresnite problemi i da se spasime od tie istite takvi serkovci koj se zelni i gladni za Makedonska izbuvlivost a vrz toa i bas im e gajle dali jas ti ili tret se nervira i se plasi za svojata idnina ....dodeka ovie peat deka od Makdeonskata koza ke praat tapani nie site ke sedime i ke vikame deka treba trpenie i smirenost ke cekame da dojde UFO da ne spasi :facepalm:

За ваквово терање лажни информации се лежи во апсаана. Му посакувам на тој што стои зад оваа скаламуција во најмала рака Идризово.
Стилјан заслужува третман на Бог, а не Идризово. Три недели, немавме никаква информација кој е и што е човекот, му дозволуваа комплетно медиумско покривање, контакт со персони ко Петров и слично. А сакаме да се нарекуваме држава...

За ваквово терање лажни информации се лежи во апсаана. Му посакувам на тој што стои зад оваа скаламуција во најмала рака Идризово.

Уште полошо ќе е ако Грција е позади детево и го игра, што ние никогаш нема да дознаеме ниту тие да признаат. А тоа што некои наши се примаат лесно, е посебна приказна.

Треба навистина да си луд овој Тодор Петров да го викнеш на телевизија уште помалку на национална телевизија.

Типот е комплетно пролупан.Ист сој на Милошевиќ е само поглуп и полуд.Само за тоа на МТВ што го кажа како официјално лице на државата треба да лежи во затвор за повикување на војна со лажни докази.Ова може да си го користат за тест балон денеска пола држава се попали со лажна информација,сега кога видоа дека функционира ќе си го чуваат асот во рака чим почне да изгледа како кулата од карти и лаги се руши.

А Македонскиве телевизии се во комплетен аут.Па денеска треба секој одговорен уредник треба да добие отказ.Како можеш на непроверени информации да објавуавш таква вест,да викаш лабилни личности како Тодор Петров и останатите $$$ патриоти да трескаат глупости.

Чим избувне војна он и неговиот сој ќе ни даваат подршка од странство и ќе ни зборат како не се бориме доволно за татковината мајмун ни еден.

.

Најдобар демант ќе биде оној на родителите, а не на Грција! На Грција не и одговара ваков настан, и не треба да и се верува, кога самата таа во своите редови има фашисти, на кои му е дозволено се!

И Мисирков не ми ги бриши постовите, и како можеш да кажеш дека фаќам сеир на вакви теми! Срам да тие!

Какви родители кога не знаеме ни дали постои овој :)

„Вчерашната изјава на МТВ е вистина и веродостојна. Жалам што неверните и продадените беа лишени од задоволството на директен пренос. Верувам дека кога наредниот пат Златна Зора ќе ликвидира некој од неверните во Македонија, сликата ќе им биде комплетирана. Бог да го прости Алексаднар“ - рече Тодор Петров.

Најдобар демант ќе биде оној на родителите, а не на Грција! На Грција не и одговара ваков настан, и не треба да и се верува, кога самата таа во своите редови има фашисти, на кои му е дозволено се!

И Мисирков не ми ги бриши постовите, и како можеш да кажеш дека фаќам сеир на вакви теми! Срам да тие!

Па родителите на овој Самарџиев Стилјан ( што постои,дури и неколку кратно во својата глава ) дале изјава дека не знаат за никаков внук кој им е претепан и умрел.Во селата кај што живеел не знаат никој и да постоел со такво име,ниту пак има каков било официјален документ дека постоел како слика на пример.Се што имаме е збор на човек кој во најмала рака не е ментално стабилен.

Јас ќе идам со разумната верзија и ќе речам дека овој Стилјан е будала.

.

И press24 јаде трици, аман никој не повикува на војна (копуците ставиле два написа со таква содржина).

Нова Македонија само што разговарала со Стилјан:

Портпаролот на грчкото Министерство Григорис Делавекурас вели дека таков инцидент се нема случено и оти според него тоа е морбидна фантазија, а ја повика Владата да биде, како што рече „попретпазлива и да не остава простор за вештачко заострување и пораст на национализам“.

Информација за настанот во кој починал Самарџиев немаат ниту македонската Амбасада во Атина, ниту партијата на Македонците во Грција „Виножито“.

Во денешниот разговор со Стилјан Самарџиев, за весникот "Нова Македонија" вели дека настанот постои и се случил. Дека неговиот братучед е претепан по што починал. За тоа ги обвинува неонацистите од „Златна зора“.

И во нашиот разговор тој не ни даде сигурна и веродостојна потврда дека е се случило убиството на неговиот братучед.

- Вистина е ова. Јас прв дознав кога мајката на Александар, мојот братучед, ми с е јави и ми рече под итно да заминам за Солун каде е повреден братучед ми. Но по немилиот настан семејството ме замоли да не давам никакви изјави и да молчам затоа што се плашат од додатни проблеми од Грците. Александар студираше на факултет во Солун и имаше 19 години. Потекнува од село кое се наоѓа меѓу Воден и Солун - ни изјави Стилјан Самарџиев во разговор за случај на убиство на Македонец во Грција, за кој нема официјална потврда, од грчките власти.

Тој не дава повеќе информации за случката со образложение дека со тоа ќе предизвика поголеми несакани последици.

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=9268

.

Какви родители кога не знаеме ни дали постои овој :)

Мислам дека Петров не би избрзал со ваква изјава, ако не бил сигурен! А, и не би требало да е толку глупав со таква постапка, зошто истата би имала последица ако не е вистина!
Сепак времето ќе покаже!

Мислам дека Петров не би избрзал со ваква изјава, ако не бил сигурен! А, и не би требало да е толку глупав со таква постапка, зошто истата би имала последица ако не е вистина!
Сепак времето ќе покаже!
У нормални држави да, во оваа држава какви последици какви бакрачи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom