Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги знам луѓево од кога знам за себе....Поп-Христови се едни од попознатите и почитувани Скопски фамилии и се далеку од тоа што ти го викаш "комедии фамилија"![]()
брат му мио... комедии фамилија![]()
Ги знам луѓево од кога знам за себе....Поп-Христови се едни од попознатите и почитувани Скопски фамилии и се далеку од тоа што ти го викаш "комедии фамилија"
Голем курац го фатиле Ќили со трава во подрум и сеа ќе прават медиумски бум а во меѓувреме низ Чаир и селата пред Кичево шошонските, малце да шетнеа во една куќа ќе најдат посед колку за цела година што наоѓаат..
ми ја потврдува теоријата .... " Шо к** ме боли .... мои пари ,шо сакам ќе си праам " ...Ahahaha brat mu go apsat a on vika. "Ke si dojdam za dva dena". Ne go popusta odmorot. Pobiten mu e od familijata
Во Турција уапција голема прејада познати актери кои се занимавале со продавање на дрога .... од тие познати .... познатата Назли (на Нико жена му) и оној што го глумеше во Плачот на виолината ..... еве ви доказ ...Не знаев дека МВР за секоја истрага за дрога, убиство или некое друго тешко дело треба да ви испрати известување на сите, за да не плукате дека ништо не работат.
И една саксија да чувал, незаконски е.Може не треба да го уапсат за 1, ама за 80?
Кили не е убиец или трговец со органи, па затоа ваква вест може лесно да се прочуе, ама за некоја тајна операција на МВР сигурно нема да прочитате на grid или некој друг портал.
Не ги бранам, се знае дека и тие не се цвеќиња за мирисање, ама работата си ја работат како што треба.
Слобода за Кили...Бог да чува бре.
Кили Алхемичарот .... хехехеТочка се очај, ама ова е добра метафора:
Каде е сега Кили, кои се твоите ангажмани, има ли проекти на кои работиш?
Да да, нормално, работам на 3-4 проекти во исто време. Моите ангажмани се во мојата дневна соба, мојата дневна соба е претворена лабораторија. Таму се случуваат алхемиски експерименти, значи од го*но правам злато. Таму експериментирам и правам проекти, тие проекти сега се во зрнеста фаза, како зрно бибер. А, кои се тие проекти, ќе дознаете набрзо во епизодата на Жолтко и Лутко.