TWILIGHT - САМРАК - филм на годината

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не го сваќам
Добро бе, само јас ли на форумов го сваќам ова и ми е претерано смешно? :facepalm:

Гледаш дека со лупање на глава од тастатура, наместо НИУСДГХ)А&ДХАПС да му излезе, него му излегло сценариото и приказната за Twilight... :facepalm:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Добро бе, само јас ли на форумов го сваќам ова и ми е претерано смешно? :facepalm:

Гледаш дека со лупање на глава од тастатура, наместо НИУСДГХ)А&ДХАПС да му излезе, него му излегло сценариото и приказната за Twilight... :facepalm:

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
ДОБРО Е ЗНАЧИ ДА СУМИРАМЕ:
1. НЕ СУМ ГЕЈ, КОЈ САКА МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ПРОВЕРИМЕ;
2. ДОБРО ВИ ДОЈДЕ ТЕМАВА ГИ РАЗМРДАВТЕ ПРСТИТЕ И ГЛЕДАМ СЕ ПОТРУДИВТЕ;
3. НОВ СУМ НА ФОРУМОВ ПА САКАВ ДА ВИДАМ КОЛКУ СТРАНИ КОМЕНТАРИ ЌЕ СОБЕРАМ ЗА ЕДЕН ДЕН ОДНОСНО КОЛКУ Е АКТИВЕН ФОРУМОВ;
4. ВЕТУВАМ НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ИМА ВАКВИ ТЕМИ А И ДОТА МИ Е РУГАЊЕ
ЗАКЛУЧОК: КОЈ САКА НЕКА ВЕРУВА КОЈ НЕЌЕ НЕМОРА БАШ МЕ ЗАБОЛЕ СТОЈКО
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 19:24 ---
За сите кои што ги гледале сите четири делови од филмот и на кои што им се допаѓа, а доколку некој го гледал само најновиот тогаш моја препорака е да почне од почеток затоа што филмот е прекрасен и сите четири дела можеш да ги изгледаш во еден здив без да трепнеш. Кој има желба да ги гледа нека се зачлени на arena бугарски сајт за данлодирање и слободно нека ги симне и нека ужива. Има ли некој што го дели моето мислење и мислењето на светот за филмот?
3. НОВ СУМ НА ФОРУМОВ ПА САКАВ ДА ВИДАМ КОЛКУ СТРАНИ КОМЕНТАРИ ЌЕ СОБЕРАМ ЗА ЕДЕН ДЕН ОДНОСНО КОЛКУ Е АКТИВЕН ФОРУМОВ;

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.790
Поени од реакции
8.062
Океј е де Ивица, уживај. Битно некој сега отвара ArenaBG и си ги симнува сите делови. Ај па ќе ги гледат... па ќе пишат на темата.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Ги имам гледано 3-те дела, добри се. Деновиве ќе го гледам и четвртиот дел. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ја мислам дека редно беше некој ваков да отвори тема за Твајлајт, да му се испукаме сите. :D

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.667
Мислам дека првпат пишувам за филмови кои не сум ги гледал и кои најверојатно нема да ги гледам. Целава приказна која се влече низ серијалов (премногу зе зборуваше за него, па не е можно да не се слушне барем нешто) е варијација на една прастара, изживеана љубовна тема од типот на Ромео и Јулија (и постара верзија има од неа, приказната за Пирам и Тизба), се разбира со неколку измени, разлики за да биде „поинтересно“, овојпат со вампири. Двајца ептен се сакаат, ама ете, има проблеми, има гладни вампири кои не јадат живина и друго што спаѓа во менито на моралните вампири, и така е роден заплетот, кој треба сите да не замисли со својата длабочина, со (по)животните и љубовните пораки:)
Мислам, ајде што некој сака да гледа вакво нешто, ама филозофии да се бараат во серијалов? Повеќе би очекувал да се направат психолошки и социолошки истражувања зошто филмовиве се толку популарни, кои се причините за некој да сака да ги гледа....

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Го пуштија филмов пред две години кога бев на камп во Хрватска и единствена што ми се моташе во главата дур го гледавме беше како да побегнам или да се убијам -.- ..... а најтрагично беше што сите во собата беа: :love: :love: :X3: (y)
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 21:57 ---
Го пуштија филмов пред две години кога бев на камп во Хрватска и единствена што ми се моташе во главата дур го гледавме беше како да побегнам или да се убијам -.- ..... а најтрагично беше што сите во собата беа: :love: :love: :X3: (y)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Au da be, nothing to do with the fact that you love this movie, ti si sakal da ne zafrkavas. Nice try homo :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom