TWILIGHT - САМРАК - филм на годината

• Креатор на темата Креатор на темата ivicaivica
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
За сите кои што ги гледале сите четири делови од филмот и на кои што им се допаѓа, а доколку некој го гледал само најновиот тогаш моја препорака е да почне од почеток затоа што филмот е прекрасен и сите четири дела можеш да ги изгледаш во еден здив без да трепнеш. Кој има желба да ги гледа нека се зачлени на arena бугарски сајт за данлодирање и слободно нека ги симне и нека ужива. Има ли некој што го дели моето мислење и мислењето на светот за филмот?

tumblr_lu9fwrEbov1qd96bco1_500.gif

ХАХА за геј незнам на што ти се базира заклучокот ама ако имаш некоја собра женска дома донеси ја па ќе провериш и ќе бидеш сигурен.
Инаку филмот е за тие што ја разбираат бесконечната љубов и за тие што веруваат дека љубовта нема граници

Го даваа на телевизија првиот дел и искрено глумците незнаат да глумат не можев ни до пола да го изгледам, лошата глума беше ептен упадлива, таа главната хероина на секоја реченица се тресеше како да имаше вибратор, а главниот актер немаше веза од глума, а приказната што да ти кажам. Се на се лошо потрошени пари за да се направи овој филм.

дали сум јас единствена личност на форумов што нема гледано ни еден дел а и не ни сака да гледа ниеден дел?

Не се секирај не си сам.
Неколку студии се направени поврзани со филмот Twilight и резултатите се дека просечно со секоја изгледана минута од било кој Twilight филм, IQ-то паѓа за една минимум една точка. Не се знаат трајните последици на овој феномен, но генерално IQ-то не се враќа на оригиналното ниво и гледачите остануваат со IQ на собна температура.

ХАХА за геј незнам на што ти се базира заклучокот ама ако имаш некоја собра женска дома донеси ја па ќе провериш и ќе бидеш сигурен.
Инаку филмот е за тие што ја разбираат бесконечната љубов и за тие што веруваат дека љубовта нема граници

Викаш? ајде батко да ти даде неколку вистински филмови за љубовта...колку да можеш да направиш разлика од филм и чист маркетинг. Книгите се солидни знам, ама серијалот е...без коментар.....

Без редослед.

1. Sleepless in Seattle
2. Once Upon a Time in America
3. Walk the Line
4. Leon The Professional
5. Hachi A Dog's Tale
6. Gone with the Wind
7. Life Is Beautiful
8. Ghost
9. Breakfast At Tiffany's
10. Casablanca

Погледни барем неколку од листава, и после кажи ми што мислиш за Twilight.

Го глеав зашо го даваа на Сител, и ми беше досадно тогаш. Сум видел и полошо, али далеку е од асален филм ова :)

Еве ја ќе го надополнам Psyside пошо глеам добра листа ставил а и ти спомна еден филм - преработка од книга.
Земи кој и да е` филм од преработка на книгите на Бронте, Џејн Остин, (освен Мафиа, тоа е финта за пародија :pos:), Евгениј Онегин од Пушкин. На крај краева од Николас Спаркс имаш бољи филмови (не сите).

Абе колку глуп треба да бидеш , за да не сфанеш дека вампирите се мртво ткиво , дека не можат да затруднуват жени , итн .. филмо е чисто срање , само човек без 2 нервона може да го гледа...

преку долнио од вампири и зомбиња ...

Викаш? ајде батко да ти даде неколку вистински филмови за љубовта...колку да можеш да направиш разлика од филм и чист маркетинг. Книгите се солидни знам, ама серијалот е...без коментар.....

Без редослед.

1. Sleepless in Seattle
2. Once Upon a Time in America
3. Walk the Line
4. Leon The Professional
5. Hachi A Dog's Tale
6. Gone with the Wind
7. Life Is Beautiful
8. Ghost
9. Breakfast At Tiffany's
10. Casablanca

Погледни барем неколку од листава, и после кажи ми што мислиш за Twilight.
Доволно е само број 5. да го изгледа за да направи разлика меѓу филм за вечната љубов и евтина приказна за забранета љубов која вклучува вампири за да има малце возбудливост, акција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom