Тв реклами

• Креатор на темата Креатор на темата ogledalo
  • Време на започнување Време на започнување
од Кожувчанка е подобра оваа со тресењево на шишево него онаа "Кралица на водите, да му веруваш на дедо "

a овој на рекламава е пеач Јован Радњански ,нешто као заштотно лице е на Кожувчанка,Како Роналдињо,Меси... за Пепси :D

Момент 1: Коле спаси глава!
Момент 2: Под итно сега ѕвони му, бремена си кажи му!
По ненеормална реклама не сум гледала, па децава дома на памет ја научија, уште малиот ми вика да си купиш мамо и ти, да видиш може носиш некое братче :facepalm:

Момент 1: Коле спаси глава!
Момент 2: Под итно сега ѕвони му, бремена си кажи му!
По ненеормална реклама не сум гледала, па децава дома на памет ја научија, уште малиот ми вика да сикупи мамо и ти да видиш може носиш некое братче :facepalm:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
"Од кај да знае дете шо се 300 кила "

каде можам да ја најдам најновата реклама за државна болница, братучедка ми глуми во неа, девојчето што ги чека родителите, незнам поточно за што се работи, знам само дека малата е во болница повреденаа убаво ја чуваат и стигаат родителите уплашени, ако некој знае каде може истата да се види на нет, пошто на ТВ неможам никако да ја начекам нека пише, ви благодарам најмногу

„Ви честитам абортусот беше успешен, убивте здраво бебе кое можеше да биде прекрасно момче или девојче“

„Ви честитам абортусот беше успешен, убивте здраво бебе кое можеше да биде прекрасно момче или девојче“

НЕ е таа, ова е нешто као, сега државна болница е реновирана и нова, у тој стил нешто

Значи овие од Кока Кола не се нормални колку добри реклами имаат. Сега прв пат ја гледам рекламава, стара е ама ме воодушеви

Oвие Скопско не се нормални колку добри реклами почнале да прават поготово за Скопско smooth. Не се баш стандрадни реклами туку нешто како приказна.

На оваа ми се допаѓа ретро македонскава песна во позадина

Исто и оваа е добра реклама

Да ги пофалам и за рекламата на кој Сашко Коцев раскажува за тоа колку е добра нашата Македонија.

Новата реклама на Вива сокови копија филмот Сам дома со Меколи Калкин.

Ги погодиле двајцава исти се.

Интересни новиве на ЕВН
[DOUBLEPOST=1528404776][/DOUBLEPOST]Исто и оваа за Златен Даб добра, они почнаа со доста модерни реклами

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom