ТВ Нова

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
10 минути. Е толку време ми требаше да видам за што телевизија се работи и да ја избришам од каналите. Јас мислев дека Сител го достигнале врвот ама овие дабетер биле. Плус цела програма им е копирана од 24 Вести.

На Мијалков е? Така слушнав муабети...

Имаш добар слух, а и муабетите се на место. Сеад Кочан е само реализаторот, лицето за пред јавност. ,,Ни крив ни дужен,, отвори телевизија, таква домашна му се падна....

Најново достигнување на ИбицаТВ : На албанските вести во 18, 18.30 вестите биле отворени со ударна информација за полициска акција и апсење во Гостивар! Но, гледачите албанци кои ги следат настаните особено во својата заедница во континуитет, сфатиле дека станува збор за тешка грешка! Настанот е точно дека се случил во Гостивар на 4 март, но 2015 година! ....

Покрај албанскиве вести има и дебатна на албански со превод на македонски. Искрено немам ништо против но можеа бар уште еден програм да пуштеа кој ќе си биде целосно албански . Вака некако турлитава се испомешано ми е, ај можеби сега не е до толку но кога ќе почнат и албанска верзија на забавниот дел, па музика ако пуштаат албанска ептен ќе се испомеша се.

Да се разбереме немам ништо против албанците да работат кај македонец газда на медиум и обратно македонските да работат кај албанец газда на медиум, но некако е испомешано. Мене и Алсат, Шења и 21 ми е глупо што се вака испомешани.

Покрај албанскиве вести има и дебатна на албански со превод на македонски. Искрено немам ништо против но можеа бар уште еден програм да пуштеа кој ќе си биде целосно албански . Вака некако турлитава се испомешано ми е, ај можеби сега не е до толку но кога ќе почнат и албанска верзија на забавниот дел, па музика ако пуштаат албанска ептен ќе се испомеша се.

Да се разбереме немам ништо против албанците да работат кај македонец газда на медиум и обратно македонските да работат кај албанец газда на медиум, но некако е испомешано. Мене и Алсат, Шења и 21 ми е глупо што се вака испомешани.

Marcello, а која е фората на албанските вести ја да не ги разбирам?? Значи гледаш тв, и одеднаш албански без превод, нели е логично дека одма ќе сменам бидејќи ништо не разбирам?? Како прво, а како второ на тој што му требаат вести на албански нема каде да гледа па ќе сврти на твнова?? Како не, бе! ова е некакво си застапување на проценти и слично, но многу слабо осмислено. Али најдобар момент ми е газда албанец или бошњак што и да е, ги штити интересите на Вмро каузата! lol!

Marcello, а која е фората на албанските вести ја да не ги разбирам?? Значи гледаш тв, и одеднаш албански без превод, нели е логично дека одма ќе сменам бидејќи ништо не разбирам?? Како прво, а како второ на тој што му требаат вести на албански нема каде да гледа па ќе сврти на твнова?? Како не, бе! ова е некакво си застапување на проценти и слично, но многу слабо осмислено. Али најдобар момент ми е газда албанец или бошњак што и да е, ги штити интересите на Вмро каузата! lol!
Jaс мислев ако веќе сакаат да имаат и албански нека отворат едне цел додатен канал TV Nova Alb па нека гледаат тие што разбираат албански и тие што се албанци немам јас ништо против тоа. Вака на еден програм ми е измешано некако безвезе.

И јас истото го мислам дека ниеден албанец нема да гледа албански вести на телевизија каде 99% има македонска содржина.

И твојата градежна фирма да го гради пола Скопје како и другите делови на Македонија и ти би го бранел ВМРО,во бизнисот нема нација вера и политика .

ТвНова презентс: https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=889876134442886&id=519128144851022

Е вакви имаат колку сакаш не е една. Собрани се ради други ,, квалитети,, но вистинскиот капацитет кога тогаш ќе се види. СТарлет Јохансон лајкс дис!
Ќути, можела на среде улица да застане :pos::pos::pos::pos:

И твојата градежна фирма да го гради пола Скопје како и другите делови на Македонија и ти би го бранел ВМРО,во бизнисот нема нација вера и политика .

Не се согласувам, и во бизнисот има нација, вера и принципи! Но, можеби си мислел на криминал, е тоа е друго таму нема ништо од наведеното

Oвие нормални ли се што ги вклучуваат од терен да известуваат. Целиот говор им е Денес во владата ААААААА се зборуваше за ААА за АААА педофилите АААА и тие со неколку гласа за АААААА АААААААААА ААААААААА. Акни па пукни п*** ма***!!

Они за ова земаат плата :facepalm:

Не ми е јасно како дозволуваат така да известуваат. Зошто пред влкучување во живо не направат генерална проба или пак нека земат тетратче и пенкалце па нека напишат тоа што требада го кажат. Не знам немаат ли време за тоа или што и да е проблемо не ми е јасно ама мора да поработаат на тоа. Изгледа доста лошо за нас гледачите и слушателите.

Моментално во живо пренос на пресудата на Радован Караџиќ
12512218_238510146500994_3363492093725161239_n.jpg

додека пак на 24 вести одат некој други емисии.

Моментално во живо пренос на пресудата на Радован Караџиќ
12512218_238510146500994_3363492093725161239_n.jpg

додека пак на 24 вести одат некој други емисии.
Дали некоја српска телевизија ја пренесуваше пресудата на Бошковски и Тарчуловски?
Доста нашиве телевизии се затруени со “северна“ програма па уште и ова да гледаме!
Ќе гледаме на вести на кратко.

Дали некоја српска телевизија ја пренесуваше пресудата на Бошковски и Тарчуловски?
Доста нашиве телевизии се затруени со “северна“ програма па уште и ова да гледаме!
Ќе гледаме на вести на кратко.
Мислам дека тогаш никој освен нашиве телевизии не пренесуваа за Бошковски и Трчуловски.

Јас сакав да споредам Нова тв и 24 вести и сакав со мојот пост да потенцирам дека 24 вести воопшто и немаат вака програма како Нова тв. Нова тв иако сеуште на почеток сепак ептен некако се поактивни кога станува збор информативна програма. Пред некој ден имаа екипа во Брисел одма после дешавките, имаа и во Грција на Лезбос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom