Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Мијалков е? Така слушнав муабети...
Покрај албанскиве вести има и дебатна на албански со превод на македонски. Искрено немам ништо против но можеа бар уште еден програм да пуштеа кој ќе си биде целосно албански . Вака некако турлитава се испомешано ми е, ај можеби сега не е до толку но кога ќе почнат и албанска верзија на забавниот дел, па музика ако пуштаат албанска ептен ќе се испомеша се.
Да се разбереме немам ништо против албанците да работат кај македонец газда на медиум и обратно македонските да работат кај албанец газда на медиум, но некако е испомешано. Мене и Алсат, Шења и 21 ми е глупо што се вака испомешани.
Jaс мислев ако веќе сакаат да имаат и албански нека отворат едне цел додатен канал TV Nova Alb па нека гледаат тие што разбираат албански и тие што се албанци немам јас ништо против тоа. Вака на еден програм ми е измешано некако безвезе.Marcello, а која е фората на албанските вести ја да не ги разбирам?? Значи гледаш тв, и одеднаш албански без превод, нели е логично дека одма ќе сменам бидејќи ништо не разбирам?? Како прво, а како второ на тој што му требаат вести на албански нема каде да гледа па ќе сврти на твнова?? Како не, бе! ова е некакво си застапување на проценти и слично, но многу слабо осмислено. Али најдобар момент ми е газда албанец или бошњак што и да е, ги штити интересите на Вмро каузата! lol!
И твојата градежна фирма да го гради пола Скопје како и другите делови на Македонија и ти би го бранел ВМРО,во бизнисот нема нација вера и политика .Marcello, а која е фората на албанските вести ја да не ги разбирам?? Значи гледаш тв, и одеднаш албански без превод, нели е логично дека одма ќе сменам бидејќи ништо не разбирам?? Како прво, а како второ на тој што му требаат вести на албански нема каде да гледа па ќе сврти на твнова?? Како не, бе! ова е некакво си застапување на проценти и слично, но многу слабо осмислено. Али најдобар момент ми е газда албанец или бошњак што и да е, ги штити интересите на Вмро каузата! lol!
Ќути, можела на среде улица да застанеТвНова презентс: https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=889876134442886&id=519128144851022
Е вакви имаат колку сакаш не е една. Собрани се ради други ,, квалитети,, но вистинскиот капацитет кога тогаш ќе се види. СТарлет Јохансон лајкс дис!

И твојата градежна фирма да го гради пола Скопје како и другите делови на Македонија и ти би го бранел ВМРО,во бизнисот нема нација вера и политика .

Дали некоја српска телевизија ја пренесуваше пресудата на Бошковски и Тарчуловски?Моментално во живо пренос на пресудата на Радован Караџиќ
![]()
додека пак на 24 вести одат некој други емисии.
Мислам дека тогаш никој освен нашиве телевизии не пренесуваа за Бошковски и Трчуловски.Дали некоја српска телевизија ја пренесуваше пресудата на Бошковски и Тарчуловски?
Доста нашиве телевизии се затруени со “северна“ програма па уште и ова да гледаме!
Ќе гледаме на вести на кратко.