Турскиот премиер го напушти форумот во Давос

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сеа стасавме и предавања од тактика да ми држиш.
99 тенка машко.И велиш тие да не беа калето ништо?Се гледа убаво си ја проучил битката нема што.Ама ај...
Е сеа не провери Турската помош.Па да ја споредиш со оваа бугарската.Да не дојде до забуна.Провери 15 години по скоро 2 милиона годишно неповратна помош.
А што се однесува до патлиџаните да не беа ке ни дадеа ли хеликоптери?И зошто ги потценуваш патлиџаните,сси стапнал ли некогаш во бавча па да видиш дали толку лесно се даваат патлиџани?
А тоа што си се англосаксонски нормално.Како им одговара бе.Национална стратегија се вика тоа.Гледам овие што беа проруски ориентирани ептен па подалеку отидоа.Посебно Србија.

Мене ми се повраќа од тие кои пропагираат да бидеш побизок со Англичаните и Труците одколку со својот словенски сој.

Кој ти даваше бе оружје 2001 година, од каде стигна, да не стигна од Турција и Англија.

Гутај радиоактивна прашина, пиј радиоактивна вода, тоа ти е подарок од западот и НАТО.

Србомани и бугарофили,почна да смрди форумов од вас...

:nenene::nenene: Што е во право е во право гутаме сеа радијација

Не знам со какви очи ке ми говори Ердоган за тероризам и за убиства, кога скоро цела източна Турција постоjaно е под воена блокада. Не знам со какви очи ке ми говори за убиства на деца кога точно неговата нациja изтрепа само пред 80 - 90 години над 2 милиони невооружени цивили, бебинja деца и жени. Ич да не сбориме за тоа до што ни доведе нивното небесно царство.

Бев пред некоj месец по работа во Истамбул, во Конрад хотел бев, се влиза се едно минуваш царина по комунистическо време.
Истовремено таков бесен национализам никаде нема по светов. Уште като слезнеш на аеродромот попадаш во друг свет...

Пак ќе повторам не симпатизирам никој но пред 80-90 год. не беше на власт АКП или пак некоја друга партија која би можела тогаш нешто да направи, зборуваме за сегашната политика. И од кога бранењето на територијален интегритет е прашање на грев ( досега немаат убиено ниту еден цивил на источната граница, туку достоинствено си ја бранат земјата од терористички напади).:helou:

Мене ми се повраќа од тие кои пропагираат да бидеш побизок со Англичаните и Труците одколку со својот словенски сој.

Кој ти даваше бе оружје 2001 година, од каде стигна, да не стигна од Турција и Англија.

Гутај радиоактивна прашина, пиј радиоактивна вода, тоа ти е подарок од западот и НАТО.

Да не постирам се што е во темата, слободно оди и види ги донациите од страна на Турција за Република Македонија. Земја која досега најмногу ја помага Република Турција е Македонија. ЛИНК ДО ТЕМАТА:smir:

:nenene::nenene: Што е во право е во право гутаме сеа радијација

Косово - изрешетано од проектилите на НАТО-агресорите на чело со CАД

Според Српскиот весник Блиц е утврдено дека во војната на НАТО против Југославија, авионите F-16 на воздушните сили на САД,Германија,и Турција користеле муниција со осиромашен ураниум. Според податоците на војската на Југославија, околу 50 000 проектили со осиромашен ураниум се фрлени на 100 густо населени места во Косово, а 3 000 до 5 000 проектили се фрлени во Прешево, Бујановац, Врање и Црна Гора. Во овие места е регистрирано зголемување на радијацијата за 1 100 пати во однос на дозволеното ниво на контаминација.
Според експертите, во Косово се уште постои радијациа што можно е во иднина разни болести да се појавува.
Најмногу осиромашен ураниум е фрлен на просторот Призрен - Дечани, на самата граница помаѓу Албанија и Југославија од една и Македонија и Косово од друга страна.

Американските извори тврдат дека авијацијата на САД извршила 23.000 летови со удари врз 995 објекти и со фрлање на 25.000 тони експлозив и 3.000 крстосувачки ракети

Германските извори тврдат дека се извршени 37.465 воздушни полетувања, со исфрлување на 20.000 тони бомби и ракети.

Турските извори оперираат со проценти- Турција изврши 2.000 воздушни летови или 10,9% од вкупниот број воздушни напади врз Југославија.

Ne gi opravduvam amerikancite,germancite i turcite za bombardiranjata so osiromasniot uranium, ama srbite si go baraja si go dobija toa zasluzenoto..
NATO da ne reagirase togas sega i nie makedoncite ke bevme pod SRPSKO posle Albancite...

Пак ќе повторам не симпатизирам никој но пред 80-90 год. не беше на власт АКП или пак некоја друга партија која би можела тогаш нешто да направи, зборуваме за сегашната политика. И од кога бранењето на територијален интегритет е прашање на грев ( досега немаат убиено ниту еден цивил на источната граница, туку достоинствено си ја бранат земјата од терористички напади).:helou:

Да не постирам се што е во темата, слободно оди и види ги донациите од страна на Турција за Република Македонија. Земја која досега најмногу ја помага Република Турција е Македонија. ЛИНК ДО ТЕМАТА:smir:

Southpark, prez 14 vek koga turcite napagjaa Bugarija plakjaa srbite da napagjat Kjustendil. Koga napagjaa Lazar, doniraa Krale Marko. Toa da ti napomnja neshto?

Za zhal edinstveniot pat koga pravoslavnite sili druzhno udarija turchinot i se vide deka zaedno mozhem da biem za tri nedeli, posle toa brakjata pravoslavci se izedoa. Ne veruvam nekogash pak da sme zaedno.

Za zhal edinstveniot pat koga pravoslavnite sili druzhno udarija turchinot i se vide deka zaedno mozhem da biem za tri nedeli, posle toa brakjata pravoslavci se izedoa. Ne veruvam nekogash pak da sme zaedno.

Кога православните ударија парче се направија :kesa::kesa::kesa:
Да не се повтори.
Во политиката постојат интереси и сила, а не религија и јазик.

Кога православните ударија парче се направија :kesa::kesa::kesa:
Да не се повтори.
Во политиката постојат интереси и сила, а не религија и јазик.

Кратко и јасно, кога политиката ќе се испомеша со религијата си ебало мајката. Мешањето на религијата во политиката е најголема грешка која може да се направи во една земја.

Southpark, prez 14 vek koga turcite napagjaa Bugarija plakjaa srbite da napagjat Kjustendil. Koga napagjaa Lazar, doniraa Krale Marko. Toa da ti napomnja neshto?

Го ударивте за после вие да окупирате, не ги мешај крали марко и аспарух, сега сме 2009 година и зборуваме за сегашната состојба, а тогаш знаеме Блгарија колку не сакаше па и добро му мислеше на Македонија.

Кратко и јасно, кога политиката ќе се испомеша со религијата си ебало мајката. Мешањето на религијата во политиката е најголема грешка која може да се направи во една земја.

Го ударивте за после вие да окупирате, не ги мешај крали марко и аспарух, сега сме 2009 година и зборуваме за сегашната состојба, а тогаш знаеме Блгарија колку не сакаше па и добро му мислеше на Македонија.

оффф, има уште много да учиш, ама имаш време, учи се, здрав да си. :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom