Ви текнува кога даваа Deadwood на Сител. Веќе не даваат. Ама па затоа шлогирајте се со Бурни Времиња. Бурни Времиња, и одалеченост од собата во која се прикажува дури и со затворена врата предизвикува забрзување на работата на срцето. Бурни Времиња!. Кога се враќате од работа дали покрај уморот потребен ви е и дополнителен стрес, ХАХА Бурни Времиња е одговорот за вашиот проблем. Гледајте сега и добијте лента дијазепам бесплатно.
--- надополнето: 9 мај 2012 во 06:21 ---
A Matrix ти е гледан, како сите Индиски серии да си ги гледал.
Инаку еве ти доловен момент од мојот најомилен љубовен филм на сите времиња. Инаку ке сретнеш многу хејтери за филмов што врска немаат од живот а камоли од љубав.
Во оваа сцена младата заносна Рита преку својот јебозовен танц и крештав глас се обидува да го натера младиот Џими повторно да диско денса а на Џими му се скршени двете нозе а и ден-два претоа мајка му умре од струен шок со јачина од 5000 волти. Сценава е толку срцепарателна што секогаш ми прави солза да ми потече од лицето но јас мушки едвај се спротиставувам. Погледни ја само таа болка што ја изразува младиот Џими преку своите фацијални тикови. Многумина имаат погрешно сфатено дека Џими всушност го има фатено напад на дијареа ама тоа е грешка во преводот. Бидејки кога Рита пее Џими Џими Аџа т.е योनियोनिसेक्स, она го вика Џими да игра, но во Турските и Руските верзиите на преводот погрешно е преведен зборот योनि при што доаѓа गुदा सेक्स गुदा т.е. Џими, Џими тоалетот. Но ова повеќе припаѓаше во филмски занимливости отколку тука така да не должиме многу.