Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.045
- Поени од реакции
- 18.552
Се гледаат меѓусебни дуели и тогаш.Мислам дека кош разлика се гледа во ваков случај.
Се гледаат меѓусебни дуели и тогаш.Мислам дека кош разлика се гледа во ваков случај.
Оде у курац Евролига.Predsednik Virtusa, Massimo Zanetti, otkrio je da će ekipa Dubaija od naredne sezone igrati Evroligu!
Zanetti je takođe saopštio da su Evroliga i klub iz Emirata dogovorili višegodišnju saradnju.
![]()
Каков играч испуштија Фенер ,по секоја цена требаше да го задржат лани,гази сезонава во Баерн.
Мекинтаер последен напад како да се исплаши,го имаше 1на1 Ларкин можеше да иде на положување,во најмала рака ќе имаше фаул.Да бидеме реални со Кенан беа тие двајца што играа цела утакмица кога беше најпотребно и ја вратија Звезда од -11на крај до продолженија.Трета ваква утакмица у Београд сезонава и трет пораз. Барса, Реал, Ефес. Добро ми останаа уште живци.
Мекинтаер цела сезона топло-ладно. Ко крава е што ќе наполни млеко и после ќе ја шутне кофата и ќе го истури млекото. Дебил. Имаше многу подобри решенија у последниот напад. Можеше да иде до крај на полагање, можеше и да му ја даде на Јаго кој беше сам во ќоше, ама се одлучи да шутира од полудистанца, мртов шут. Знаев дека ќе промаши. Ама на страна тоа, изгинаа играчите, се вратија од мртви кога личеше дека ќе биде крај. Штета што останаа без сила на крај за целосен пресврт.
Добро па Виртус ги уби Милано, фала му на Душко Ивановиќ што не внесе у пле-инПовеќе направи за Звезда како тренер на Виртус него кога беше тренер на ККЦЗ.