Turkish Airlines EuroLeague 2024/25

Кои тимови покрај Реал, ПАО и Олимпијакос ке одат во четвртфиналето?

• Вкупно гласачи
    38
Член од
28 март 2025
Мислења
98
Поени од реакции
212
Forumov bi bilo poubavo mesto bez cetnici i bugari.
Provokatori.
Latasi.
Izrodi.
Ajde zaminete si od tuka da ne ve gledam.
Ke mi eksplodira kurov.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.233
Поени од реакции
7.602
Малку ја здрмаа со потписи деновиве,пред некој ден Нан најплатен играч во Евролига официјално, денес и Пантер доби богат договор од Барселона на три сезони.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.953
Поени од реакции
10.224
Predsednik Virtusa, Massimo Zanetti, otkrio je da će ekipa Dubaija od naredne sezone igrati Evroligu!

Zanetti je takođe saopštio da su Evroliga i klub iz Emirata dogovorili višegodišnju saradnju.

:sick:
Оде у курац Евролига. :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.703
Поени од реакции
1.436
Трета ваква утакмица у Београд сезонава и трет пораз. Барса, Реал, Ефес. Добро ми останаа уште живци.

Мекинтаер цела сезона топло-ладно. Ко крава е што ќе наполни млеко и после ќе ја шутне кофата и ќе го истури млекото. Дебил. Имаше многу подобри решенија у последниот напад. Можеше да иде до крај на полагање, можеше и да му ја даде на Јаго кој беше сам во ќоше, ама се одлучи да шутира од полудистанца, мртов шут. Знаев дека ќе промаши. Ама на страна тоа, изгинаа играчите, се вратија од мртви кога личеше дека ќе биде крај. Штета што останаа без сила на крај за целосен пресврт.

Добро па Виртус ги уби Милано, фала му на Душко Ивановиќ што не внесе у пле-ин :D Повеќе направи за Звезда како тренер на Виртус него кога беше тренер на ККЦЗ.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.233
Поени од реакции
7.602
Трета ваква утакмица у Београд сезонава и трет пораз. Барса, Реал, Ефес. Добро ми останаа уште живци.

Мекинтаер цела сезона топло-ладно. Ко крава е што ќе наполни млеко и после ќе ја шутне кофата и ќе го истури млекото. Дебил. Имаше многу подобри решенија у последниот напад. Можеше да иде до крај на полагање, можеше и да му ја даде на Јаго кој беше сам во ќоше, ама се одлучи да шутира од полудистанца, мртов шут. Знаев дека ќе промаши. Ама на страна тоа, изгинаа играчите, се вратија од мртви кога личеше дека ќе биде крај. Штета што останаа без сила на крај за целосен пресврт.

Добро па Виртус ги уби Милано, фала му на Душко Ивановиќ што не внесе у пле-ин :D Повеќе направи за Звезда како тренер на Виртус него кога беше тренер на ККЦЗ.
Мекинтаер последен напад како да се исплаши,го имаше 1на1 Ларкин можеше да иде на положување,во најмала рака ќе имаше фаул.Да бидеме реални со Кенан беа тие двајца што играа цела утакмица кога беше најпотребно и ја вратија Звезда од -11на крај до продолженија.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.703
Поени од реакции
1.436
Види, се слагам дека Мекинтаер, Кенан и Калиниќ не вратија од мртви, ама тука пак доаѓаме до муабетот со кравата и млекото. Се добро што направи Мекинтаер, го поништи со тој последен напад.

Алиби играч. Цела кариера игра на тој начин, исклучок е само прошлата сезона.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.415
Поени од реакции
3.687
Другари што се замарате се докажа дека Звезда и Партизан се екипи за во Еврокуп натпреварување не се за Евролига. Следна година незнам како ќе биде ама тешко и двете дека ќе може да играат.

Kajgana Shop

На врв Bottom