Turkish Airlines EuroLeague 2024/25

Кои тимови покрај Реал, ПАО и Олимпијакос ке одат во четвртфиналето?

• Вкупно гласачи
    38
Член од
10 мај 2022
Мислења
1.422
Поени од реакции
3.718
Onaka od radoznalost, sluchajno vidov na twitter/X mi ispadna Panini Euroleague album so slikichki.

Barav za Shvedska i opshto online, ne najdov nikade da kupam, mi vika out of stocks.

Dali gi ima niz Makedonija ili drugi zemji kaj sho zhiveete?

Ebate glupata liga, i koga sakash neshto da im kupish od merch (dresovi i slichno), ne mozhesh da najdesh :mad:
Има јас го собирам ,ама нема луѓе за мењање со сликички,најдов двајца само од цело Скопје.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.422
Поени од реакции
3.718
За 32 коло типувам
Звезда Реал ,Реал добива лагано
Баерн Партизан , Баерн на домашен терен е прејак очекувам победа.
Оли Монако може утакмица на колото ,грциве се со многу повредени тешка утакмица очекувам и редно е Мајк Џејмс да експлодира.
Ефес Макаби ,домаќинот добива и иде во топ 6
Пана и Фенер дома добиваат
Милано Барса поседна шанса и за двете екипи ако сакаат да идат во плејин

Член од
30 декември 2021
Мислења
187
Поени од реакции
236
За 32 коло типувам
Оли Монако може утакмица на колото ,грциве се со многу повредени тешка утакмица очекувам и редно е Мајк Џејмс да експлодира.
aj neka izleze do kraj te molam se, kako shto tipuvashe uspeshno se shto se odigra vo Cetvrtok :)

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.422
Поени од реакции
3.718
aj neka izleze do kraj te molam se, kako shto tipuvashe uspeshno se shto se odigra vo Cetvrtok :)
Вчера добитен бев,Монако хендикеп 2ка требаше чиста ,Олимпијакос е осакатен со повреди.
Денес ти навивај за Звезда за да имате барем тронка надеж за 10 место.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.422
Поени од реакции
3.718
Табелава е лудило на две кола до крај, ваква сезона не памтам дали имало.Париз со победа кај Панатинакос за обезбедување на сигурен плејин.
Screenshot_20250328_221449_Chrome.jpg

Член од
11 април 2023
Мислења
2.234
Поени од реакции
7.607
За 32 коло типувам

Член од
23 август 2010
Мислења
40.317
Поени од реакции
118.502
Корењата да ти ги ебам Панатинаикос што губиш од Париз дома, сеа ќе биде доста тешко за Тизан да се докопа до ПО, практично невозможно. Мада, кога ќе размисли човек не ни заслужуваат, а Париз на пример ќе е греота да не се пласираат ( пример давам), дечките играат страшна сезона.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.422
Поени од реакции
3.718
Другар што не е јасно сите утакмици ги погодив освен ПАО ,имаш анализа горе прочитај увери се.Незнам кој е ликов ама е небитен.
Автоматски споено мислење:

Корењата да ти ги ебам Панатинаикос што губиш од Париз дома, сеа ќе биде доста тешко за Тизан да се докопа до ПО, практично невозможно. Мада, кога ќе размисли човек не ни заслужуваат, а Париз на пример ќе е греота да не се пласираат ( пример давам), дечките играат страшна сезона.
Партизан иде во топ 10 со две победи над Жалгирис и Реал и услов Звезда да ги изгуби двете.Со другите екипи што се со 18-14 скор има негативен скор

Член од
23 август 2010
Мислења
40.317
Поени од реакции
118.502
Партизан иде во топ 10 со две победи над Жалгирис и Реал и услов Звезда да ги изгуби двете.Со другите екипи што се со 18-14 скор има негативен скор
Знам, затоа и реков скоро невозможно. Прво, тешко двете дека ќе ги тепаат, ужасно тешки утакмици се тоа, иако Жалгирис е отпаднат ама тој терен таму увек е незгоден, а Реал дома е една од најтешките утакмици за играње.

Ќе видиме следно коло, ако Ѕвезда изгуби дома од Ефес, а Партизан тепа тогаш ќе има реални шанси да се надеваат на нешто, зашо Пао не ми се верува да им пушта на Ѕвезда, нема шанса тоа, а Партизан ќе има огромен мотив против Реал иако ќе бидат аутсајдери пред мечот.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.422
Поени од реакции
3.718
Знам, затоа и реков скоро невозможно. Прво, тешко двете дека ќе ги тепаат, ужасно тешки утакмици се тоа, иако Жалгирис е отпаднат ама тој терен таму увек е незгоден, а Реал дома е една од најтешките утакмици за играње.

Ќе видиме следно коло, ако Ѕвезда изгуби дома од Ефес, а Партизан тепа тогаш ќе има реални шанси да се надеваат на нешто, зашо Пао не ми се верува да им пушта на Ѕвезда, нема шанса тоа, а Партизан ќе има огромен мотив против Реал иако ќе бидат аутсајдери пред мечот.
Затоа и ја постирав табелата се е отворено ништо не се знае дури ни ПАО немаат сигурен топ 6 .Ако се повеќе од две екипи со исто порази/победи ќе се гледа кош разлика, а како што тргнало може и тоа да решава.

Член од
28 март 2025
Мислења
129
Поени од реакции
251
Vo prvite 5 minuti Zvezda postigna tocno 0 poeni.
Poradi toa nurnav 1500€ vo kladilnica.
Kucinja mrtvi.
Ne, ne nurnav poradi toa, tuku sam sum kriv Sto ne uplativ na Real da pobedat 1.70 koef. Cel den imav vo Plan 2ka i na kraj ja stegnav plus poeni.
Ke si kasnam od kurov.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.234
Поени од реакции
7.607
Затоа и ја постирав табелата се е отворено ништо не се знае дури ни ПАО немаат сигурен топ 6 .Ако се повеќе од две екипи со исто порази/победи ќе се гледа кош разлика, а како што тргнало може и тоа да решава.
Ама во целава математика забораваш некоја екипа:),прво викаш дека ако Партизан ги тепа двете ,а Звезда ги изгуби Партизан дека ќе биде пред нив,ама ги забораваш Милано што правиме ако и Милано тепа и сите три имаат скор 18/18.
Во тој случај се прави круг од три екипи каде се гледа победи порази измеѓу нив,во тој случај Милано е 10-ти дека во тој круг е со подобар скор од партизан и звезда. Се е отворено до крај и ќе биде до последно коло покој.
Браво за Париз дечките изиграа супер, прва сезона се во Евролига и се со сигурен топ 10,последно коло им гостува Алба дома и не би требало да имаат кикс.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.045
Поени од реакции
18.552
Vo prvite 5 minuti Zvezda postigna tocno 0 poeni.
Poradi toa nurnav 1500€ vo kladilnica.
Kucinja mrtvi.
Ne, ne nurnav poradi toa, tuku sam sum kriv Sto ne uplativ na Real da pobedat 1.70 koef. Cel den imav vo Plan 2ka i na kraj ja stegnav plus poeni.
Ke si kasnam od kurov.
Moже и од мојов да каснеш.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.317
Поени од реакции
118.502
Во тој случај се прави круг од три екипи каде се гледа победи порази измеѓу нив,во тој случај Милано е 10-ти дека во тој круг е со подобар скор од партизан и звезда
Мислам дека кош разлика се гледа во ваков случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom